2009-06-30 @ 15:19:25

Planering

Helluu :) Idag är det tisdag och jag har typ inte gjort nått alls hitils, men ska träffa Tobbe ikväll.<3 Jag har precis insett att jag inte har så mkt tid att va me alla innan ja åker till Gotland! :O Jag å Tobbe kmr inte träffas på typ 3 veckor eftersom han e på Öland när ja kmr hem från Gotland :/ Men tur att det finns mobiler! Dock var min telefonräkning lite för hög förra månaden hehe^^ Så jag försöker faktiskt minska med sms nu för tiden. Fast nu ska jag ju åka bort massa så kmr ju knappast bli mindre sms än vanligt x)

Såhär ser de närmaste dagarna ut för mig :) Ska jag verkligen försöka komma ihåg att fota!

1 juli (Ons) - Bada me Hani? :)
2 juli (Tors) - Östhammar
3 juli (Fre) - Joh&Emil / Tobbe ?
4-8 juli (Lör-Ons) - Muskö
9 juli (Tors) -
10 juli (Fre) -
11 juli (Lör) -
12 juli (Sön) - Gotland! :D

2009-06-28 @ 19:28:37

I hängmattan

Japp, jag ligger i hängmattan och lyssnar på den här låten nu! Hur underbart som helst :) Jag cyklade 6 km, woho! Kanske ska börja att röra på mig lite mer.. haha fast vi vet ju alla att jag är världens lataste så vi får väl se x) Men jag lovar att jag ska försöka! Rex är bara hur gullig som helst just nu. Ser ut som att han ligger å lyssnar efter flugor, haha. Nu är jag verkligen glad att vi bor här. Så skönt att slippa jobbiga småbarn och Rex har stor yta att springa omkring på å jaga kossor och ekorrar :) Haha nu kom han fram till mig bara för att ge mig en puss! Han är alltför söt ibland :) <3

2009-06-28 @ 17:49:40

28 juni

Nu är jag hemma igen! Varit på filminspelning med Hanna, Antonia, Emma, Mimmi, Jossan och några till. Vi filmade bara en scen, men det tog sin lilla tid ändå. Jag och Antonia fick stå å snacka och sen skynda oss iväg "till bussen". Det blev en glasspaus tack o lov för det var stekhett! När vi var klara skyndade alla utom jag och Antonia till bussen. Vi gick å köpte lite mer godis å läsk å satte oss på en bänk å snackade om allt möjligt tills min mamma kom och hämtade oss. Jag tog faktiskt lite bilder idag men har ingen usb hemma just nu så det kommer väl senare antar jag! :) Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska ta en cykeltur! Helt jävla otroligt.

2009-06-28 @ 10:37:58

Heidenstam igen

Gomorron! Jag motstod frestelsen att ta en glass till frukost så jag sitter nu å äter nyttig frukost enligt mig. Om en timme kmr Hanna hit :) Sen ska vi hämta upp Antonia å sen dra till Heidenstam. Hoppas att vi ska va inne. Annars kmr vi ju dö :o Men nu ska jag göra mig iordning! Hoppas alla har en bra dag :)

2009-06-27 @ 22:46:25

Just nu..

 
..kollar jag på Sova med fienden på trean.
Sen ska jag lägga mig tidigt, för ja är mkt trötter^^
Godnatt !

2009-06-27 @ 18:03:34

Myskväll

Hej igen :) Igårkväll tog jag bussen till Tobbe, vi såg på Sverige-England.. stackars killen som missa asså. Sen åkte vi till Becka där Hanna och Daniel också var. Efter lite tjat på Tobbe och mycket tjat på Danne så körde vi lite Singstar. "Det gör ont" är min favoritlåt haha! Kul att få skrika lite :) Sen gick vi ut i sommarnatten och Hanna och Becka hade en liten dance-fight haha^^ (Jag vill ha filmerna! :D) Vi träffade också Oscar, Markus m.f.  Jag sov hos Hanna och åkte hem rätt tidigt idag. Vem träffar jag på bussen om inte Catte! Det var år sen! Tyvärr hann vi inte snacka så mkt, vi hade bara typ 30 sek på oss. Men vi kanske hittar på nått nån da :) Ikväll ska jag bara ta de chill och imorgon är det filminspelning (tack å lov inte så tidigt!) :)

2009-06-26 @ 15:59:54

Lite bilder

Här kmr lite bilder från igår! :)



2009-06-25 @ 13:31:50

25 juni

Hejhej! Just nu ligger jag ute på gräsmattan å solar. Det blåser lite så det är alldeles lagom varmt. Om någon timme eller två så ska jag till Borgis igen, men med Hanna den här gången. Så fort jag inte träffat henne på några dar så känns det som att det gått ett år! Det ska alltså bli väldigt kul att va me henne idag! :D Och imorgon vill jag va med alla mina älskade kby-bor men jag vet inte om alla kan än.. Har inte träffat Becka sen skolavslutningskvällen :( Saknar min solstråle!

Justja, har ju glömt att berätta.. min älskade mobil (som jag mest hatat på senaste tiden) är inlämnad på lagning :'( Nu har jag en gammal fettomobil utan musik å allt :( Men jag försöker överleva! Jag ska ha tbx min gamla innan Gotland iaf. På tal om Gotland! Jag längtar verkligen! Känns som att alla varit där utom jag xD Men nu är det bara några dar kvar :):) Ska bli jättekul att va me Johanna i minst 10 dar där och träffa alla hennes polare, se Visby och allt annat :D

Btw, idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 16, och det var exakt en månad sen jag och Tobbe kysstes för första gången. :) <3

2009-06-24 @ 20:28:02

Tisdags

Vid 11-tiden tog Jag å joh mopparna till Borgis. Det var hur skönt som helst att åka i bara shorts å linne! När vi kom fram körde vi lite volley och sen kom Alex å Andy. Vi ägde dom totalt i volley alltså :) Johanna iaf haha. Sen blev de sol å bad fram till tre då vi drog hem. Jag blev iputtad en gång å islängd en gång. Det var såklart Andy båda gångerna! Alex var snäll helatiden förutom när han kasta en boll rätt i fejjan på mig ( min näsa är fortf öm :( ). När jag kom hem hann jag bara duscha å äta å sen åkte jag till Tobbe :)


2009-06-24 @ 19:59:36

Måndags


Jag å Joh va i stan på dagen. Det var jättevarmt å soligt! :)
Inhandlade tre stycken klänningar! Även ett par vita shorts och en väska.

2009-06-21 @ 21:03:58

Drog just nu :)

Dear God the only thing I ask of you is to hold her when I'm not around, when I'm much too far away. We all need that person who can be true to you, but I left her when I found her and now I wish I'd stayed. Cause I'm lonely and I'm tired, I'm missing you again oh no. Once again.

 

2009-06-21 @ 18:27:20

Varmt väder på G

Gick precis in på tv4vädret och det ska bli hur bra väder som helst ju! :D Dags för sommarns första dopp i veckan kanske? Igår åkte jag till kby där de va massa folk eftersom det var parken. Jag var med Hanna hela kvällen och vi var med alla möjliga andra också. Kvällen blev ganska skum och galen haha, det finns lite videos och bilder som bevis xD Vid tolv/ett (jag hade inte koll på klockan x)) lr nått så kom Tobbe också :) Sen sov jag hos Hani <3 Idag när vi ätit frukost och nördat lite the sims så fick jag skjuts hem :) Det blev min fjärde resa på raken mellan funbo-kby som jag åkte gratis = sparat 100kr på 2 dagar ;D Jag är bara tvungen att visa hur fint väder det står att det ska bli också.



Hoppas hoppas hoppas det blir så här nu!

2009-06-20 @ 13:02:16

Min midsommar

Hur var er midsommar? Jag trodde att jag skulle sitta å tråka med familjen hela dagen men ist var jag i kby med Tobbe :)
Dagen började inte så bra. Tappade mobilen i golvet precis innan pappa skulle skjutsa mig till bussen. Skärmen blev svart -.- Sen fick jag vänta på bussen i typ 45 min utan en mobil som fungera! :'( Det var en otroligt liten buss som kom sen med en 809-skylt fastsatt på fönsterrutan. Den var smockfull! Fick typ stå bredvid busschaffisen, nästan i trappan haha:P Jag var typ den enda som inte hade en påse som det klirrade om. Kom iaf fram till kby sen typ halv två eller nått. Vi åt lunch hos hans morbror, där vi också kollade första halvlek av Sverige-Italien. Sen gick vi hem till honom igen och kollade andra halvlek. Jag visste att Sverige skulle göra mål i slutet :) Sen kom släktingarna igen och vi åt middag och sen efterrätt. Jag fick skitont i magen sen efter all god mat x) En skitskum grej var att alla hade värsta dialekten hela dagen! Tobbe skyllde på sin morbror haha. Hade iaf jättetrevligt heladagen :D

2009-06-18 @ 15:56:08

Längtar :D



2009-06-18 @ 13:25:51

Uppdateringsdags

8/6 Mån - Baldagen. Tog ledigt från skolan och åkte å färga/klippte/styla håret. Sen kom Joh hem till mig, strax därefter kom Tobbe och Fredrik i minilimon. Det var bara liiite pinsamt när vi klev ur i Almunge. Typ 200 pers där redan hahah. Balmiddagen var helt ok, däremot hade jag sprängande huvudvärk hela kvällen.. men lite dans blev det iaf! :) Efter balen drog jag, Fredrik, Joh  och Tobbe hem till Joh och kolla film. Sen sov jag där :)


9/6 Tis - Skola? Nej tack. Fortfarande sjuk och riktigt trött. Somnade typ 5 så att gå upp kl 8 var inte något alternativ ;P Jag å Joh åt vofflor med glass till frukost och sen trog jag hem och lata mig, helt slut.


10/6 Ons - Har jag blivit en skolkare? Denna dag åkte jag bara till skolan, tömde mitt skåp och drog in till stan haha. De andra hade akro eller film. Joh joinade mig såklart till stan. Där köpte våra avslutningsklänningar och åt på Max. Den Internationella tycka-om-sig-själv-dagen x)


11/6 Tors - Mentorns dag! Jag å Joh tog mopparna till Fjällnora där typ alla nior var. Jag, Joh och Amanda satt mest inne i cafeterian hela dagen medan de andra spelade kubb och grejer. Amanda hade med sig kaffe..usch asså! xD

12/6 Fre - Skolavslutningen! På kvällen gick jag på bio med Joh, Mimmi, Beck, Dan och Hanna. Vi såg My Bloody Valentine 3D. Den var rätt bra, haha, man hoppade till ibland och det var rätt äckligt ibland när det bändes loss käkar och grejer:P Jag och Joh ville hem tidigt eftersom vi båda var tvugna att gå upp tidigt nästa dag, så vi sprang i ösregn till bussen. Det var riktigt kul tills jag fick väldigt ont i halsen..:P


13/6 Lör - Första dagen på sommarlovet! Mormor & Morfar och Farmor kom hit och firade mig och brorsan, samt grattade mamma. Jag mådde inte så bra så det var rätt jobbigt med gäster. Inte ens på mitt rum fick jag va ifred, suck -.- På kvällen drog jag iaf till Tobbe och kolla på film :)

14/6 Sön - Jag vet inte vad jag gjorde ? Vilade upp mig inför 2 långa arbetsdagar kanske:P

15/ 6 Mån - Första filminspelningsdagen! Var tvungen att gå upp typ 6.30. Vi var i Almunge och spelade in klassrumsscener. Det var jag, Joh, Markus, Emil, Zami, Rasmus m.f. Jag fick vänta i 6h innan jag fick va med, de var rätt drygt:P Men vissa fick vänta ännu längre så man ska väl inte klaga. I 9h var vi där, sen åkte jag hem och firade mamma på födelsedagen:)

16/6 Tis - Andra inspelningsdagen. Var tvungen att gå upp skittidigt igen, nu åkte vi till Heidenstamskolan. Där spelade vi in några utomhusscener. Det var jag, Joh, Zami, Rasmus och Mimmi m.f. :) Det var skitfint väder nästan helatiden så det var riktigt skönt att sitta ute. Vi var även inne lite i skolan och jag satte mig i ett skåp haha, helt otroligt att jag fick plats xD Väntan var mer utspridd den här dagen men det tog 9h igen. På kvällen smsade Johan och sa att vi behövdes imorrn igen, fast då bara jag, Joh, Rasmus och Zami.

17/6 Ons - Självklart gick vi upp astidigt igen bara för att åka till Märsta för en tredje inspelningsdag. Det var bara vi fyra och en tjej till. Johan hade sagt att det skulle ta typ 4h men det tog 6 -.- Lite irriterande, men är ändå glad att vi fick va med:) Jag fick t.o.m. en liten replik höhö^^ När vi var klara för dagen åkte jag direkt till Tobbe:) Vi var hos honom lite, sen drog vi å kolla lite på fotboll. Det gick inte så bra för kby haha. I halvlek så kmr Hanna :D Vi snacka lite om nakna gubbar och sånt normalt och sen drog jag och Tobbe hem till honom och åt. Vid typ nio drog vi hem till Hanna och lyssna på musik och spelade in en sjuk film om cigg och misshandel ffs  xD

2009-06-12 @ 15:01:39

Hejdå niorna!

Nu har man slutat grundskolan då! Det kändes verkligen speciellt den här avslutningen.. Jag var inte riktigt lika glad som jag brukar. Först var det mingel i klassrummet, efter det kyrkan, sen betyg (jag är skitnöjd!!!) och sen ett sista klassfoto. På slutet kom det några tårar också.. Jag kommer sakna er! <3

Är på väldigt konstigt humör nu. Det känns liksom bara.. konstigt! Att inte veta vad som väntar till hösten. Man vet inte vilka människor man kmr gå med, eller om man kmr trivas alls! Förhoppningsvis blir allt super. Nu har vi ett sista sommarlov tillsammans! Det ska bli underbart skönt! Om bara vädret kunde vara lite bättre hehe, just nu regnar det ju! Hoppas det inte spöregnar ikväll, då ska vi på Fett me kärlek. :)

Nu ni! Ni har säkert sett massa balbilder redan, men de här har ni inte sett! Så här kommer alltså några bilder från min kamera :)





















2009-06-07 @ 18:52:19

Imorgon

Idag har jag varit i stan med Joh och köpt lite sista-minuten-grejer. Halsband och väska t.ex. Även en vit klänning till skolavslutningen!

Morgondagens planering just nu:

Ta sovmorgon
Åka till frisören
Jag & Joh fixar oss hos mig
Mini-limon hämtar oss
Balen
Hem?
Efterfest någonstans?
Sova hos..?

2009-06-06 @ 18:23:50

Trist


Va, är det sommarlov om fem dagar? Men solen lyser ju inte? Det är ju kallt! På måndag är det bal och inte kommer det vara varmt då heller. Vi ska vara glada om det inte regnar. Usch. Nej men på måndag kväll ska jag vara på bättre humör! Just nu kan jag däremot inte låta bli att tycka att allt är tråk. :/

2009-06-05 @ 19:20:20

Förkyld

Japp. Såhär lagom inför balen oxå. Hoppas verkligen att jag blir frisk tills dess. Det måste ja bli! Den här veckan blev det inte mycket skola eftersom jag mått skit hela veckan. Gick bara i onsdags och lite igår. Jag ska försöka ta det så lugnt som möjligt innan balen så det blir nog inte parken imorrn.

För typ en halvtimme sen så trillade en liten fågelunge ur boet som e i trädet närmast vårt hus! Det gick inte att få upp ungen till boet eftersom trädet e alldeles för högt även för stege. Nu har pappa fått upp den en bit upp i trädet iaf men ja hoppas att föräldrarna märker den snart! :o

En bra grej är iaf att jag fått Spotify! Taaack så mkt Sammi! :)



Lake Tahoe 07 :D

2009-06-03 @ 17:06:37

Längtar..



Nu är allt äntligen inlämnat! Inget mer plugg på månader.. Fett skönt! Tänk att man klarade sig igenom nian trots allt! Fick reda på att jag troligen kmr få MVG i franska och engelska. Det ska bli kul att få sista betygskuvertet även om jag förväntar mig en sänkning eller två. Åtta dagar kvar.. Det ska bli så härligt att inte behöva tänka på skolarbete i hela två månader!

2009-06-02 @ 18:17:29

Hearts burst into fire

J a g    ä l s k a r    d i g  

2009-06-01 @ 14:01:38

New Moon trailer


2009-06-01 @ 13:48:57

Snart..

1 juni
Idag är det första dagen på den första sommarmånaden. Om 10 dagar slutar vi vår sketna skola för gott. Det kommer vara så underbart att sluta men samtidigt tråkigt att behöva säga hejdå till alla. Man vet ju liksom att man inte kommer kunna hålla kontakten med varenda person. Jag lovar iaf mina bästa vänner att jag ska försöka. Jag är hur glad som helst över att Hanna också kommer att gå på Katte. Fredrik och Zami var också trevliga överaskningar haha :) Tro det eller ej men jag kommer sakna 9A. Vilken konstig klass vi är. Men alla har något speciellt som man kommer minnas haha :) Vilka lärare kommer man sakna mest då? Mattias såklart. Mest för att han känt mig längst. Ända sen fyran! Tänk va liten man va då. Någon från 4-6B som kommer ihåg när han lacka ur på Robin och bärde ut honom? Det var gamla goda tider det! Jag kommer också sakna Davids flin och Mias skratt. Några trevliga lärare finns det ju faktiskt på vår skola! Plus Häll får man ju inte glömma! Ja, trots att det kommer bli skönt att sluta så finns det mycket fina minnen.

En sak är säker - jag kommer ta vattenfast mascara på skolavslutningen. Man vill ju inte riskera nått! ;P