2009-02-28 @ 16:24:17

Wannabe

Hej alla glada människor! :D Nu sitter jag hos Hanna och vi kollar på roliga videos och lite senare ska jag till Johan och han ska försöka lära mig lite gitarr. Vi får se hur de går.. hehe. Men sen på kvällen ska jag och Hanna kolla Melodifestivalen, vilket hon ser fram emot enormt! Hon sitter här och hoppar upp och ner av glädje :D

Ni måste kolla på denna :

2009-02-26 @ 17:04:40

Snöslask

Dessa irriterande ungar ger sig aldrig! Så fort de finns snö så ska de ha snöbollskrig. Det är faktiskt inte bara småskitarna, utan äldre elever också. Varje dag när man står å väntar på bussen så flyger det snöbollar över huvet på en. Tydligen blir de flesta killar som småbarn igen i närheten av snö..

Har mått illa större delen av dagen. Joh och jag har bytt ämne igen(igen!). Först va det astronomi, sen arkeologi, kriminal teknik, astronomi igen, J.K. Rowling, Astrid Lindgren.. Vi kör på Astrid för tillfället x) Idag fick vi franska läxa till imorrn.. Det känns som vi alltid får dagen innan bara! Skumt lr vad.. Dessutom ska vi ha franskaprov snart och nu gäller det verkligen att jag gör bra ifrån mig så att jag lyckas ta det där MVG:t nån gång! Nästa vecka kommer bli grymt jobbig.. men det är väl Påsklov snart, visst ? Jag har typ ingen koll.

I m o r r n    ä r    d e t    f r e d a g  !

2009-02-25 @ 18:35:35

Crawl Through Knives - In Flames

Så jävla grym låt! :D


2009-02-25 @ 12:09:40

Spring Collections

M a t t h e w   W i l l i a m s o n





E l i e   S a a b


2009-02-25 @ 08:26:16

Palla

Vaknade med skitont i magen så jag orkade inte gå till skolan. Kunde inte heller somna om så jag gick ner och åt frukost. Dessutom har jag redan fått 2 samtal så det kanske var bra. Det första var mamma som trodde att jag var vaken, det andra var Joh som frågade om klasströjorna. Det kmr tydligen bli tråkiga, typ 09 på framsidan och en "Vi har haft sex (terminer) tillsammans"-lista på baksidan. Marinblå hoppas jag på att det blir. Eller svarta. Egentligen ville vi ha lila men det fanns ju inte så. Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på Rix Fm. De har precis spelat Gerts hyllning till Viktoria & Daniel för andra gången xD Hörde ni den i morse? Han e ju sjuk den där Gert ^^ Hoppas ni har det bra i skolan eller var ni nu befinner er, någon lycklig kanske har sovmorgon?
Kramar // Camilla


2009-02-24 @ 16:44:37

Tryck till klasströjorna

Snart är det dags att välja tryck till våra klass tröjor! Vi kollade på lite förslag och jag hittade några som jag tkr skulle passa vår klass:

   

Sen var det en text där det stod "Teori är när man vet allting men ingenting fungerar. Praktik är när allting fungerar men ingen vet varför. I vår klass var teori och praktik förenade.Ingenting fungerade och ingen visste varför." som jag gillade också. :)


2009-02-23 @ 19:40:07

The Quiet Place

The Quiet Place - In Flames

2009-02-23 @ 17:28:03

23 februari

Idag var det skola igen. Inte så farligt ändå, jag gick upp i tid och det var ganska slappa lektioner. Den här veckan är det epok-vecka, alltså ska man arbeta med något som hände på 1900-talet. Jag och Joh hade lite problem med att bestämma oss men nu tror vi att vi ska ha astronomi som ämne.

just nu lyssnar jag på..
 I N   F L A M E S   S Å K L A R T !  :D

2009-02-22 @ 13:42:00

NO!

Ja vakna 13.00 ! Jag som lagt mig tidigt för att jag inte ville sova så länge idag -.- Alltså jag har inte varit vaken innan 11 på hela lovet tror jag.. haha. Men vadå man ska ju sova på lov! Och vara med kompisarna :) Har varit med Hanna ganska mkt, och lite med Joh, Tobbe, Johan, Becka. De bästa alltså ;)

Igår tog jag en buss mot almunge (var tvungen att byta för att komma till kby) men den andra var typ 30min försenad! Så jag stod å prata i tele med Johan och frös händerna av mig, haha. Sen när jag kom fram så stod Hanna och vänta på mig den ängeln <3 Vi gick hem till henne, och sen kom Tobbe och lite senare Johan. Vi kollade på Melodifestivalen och va ute lite, då träffade vi Alex också, min chattpolare haha. Men sen tog jag 23bussen hem, det var den sista bussen! :o Fett dåligt..



Idag ska jag göra nada! Låter kul va? Jag tkr det ska bli skönt :)

2009-02-21 @ 14:28:17

21 feb

Godmorgon! Klockan är över två och Hanna har precis åkt hem.

Igår va de fredag och jag åkte till kby på kvällen. Hanna och jag hade skitkul och huset för oss själva dessutom så musik på högsta volym hela kvällen. Förutom när vi pratade med NorrlandsJohan och hans polare. Då var vi tvugna att sänka lite.. Men sen drog vi in till stan och hängde där ett tag. HG var kall (!) men vi klarade oss ändå. Senare åkte vi hem till mig. Vi va inte uppe så jättelänge, båda var ganska trötta så vi somnade kanske 3 lr nått :)

Nu är jag alltså själv igen, men jag ska till kby ikv igen ! :) Ikväll ska jag träffa Tobbe också, vi 3 ska mysa hos Hanna och kolla på Melodifestivalen. Det blir nog asnajs det! Men ni får ha de så bra, nu ska jag ta en dusch :)


2009-02-20 @ 01:33:32

Mitt i natten

Asså vilken dag e de!? *tänker i några minuter* Öhm.. asså det är tors? Jo men precis det har just blivit fredag! :D Nu är jag med igen. På onskväll kom Hanna hit och sov här. Rex fyllde 11.<3 Jag somnade inte förren 4.40 typ. Sen på tors så gick vi upp 11.00 och jag gick ut me Rex, sen skjutsa vi Hanna till bussen och jag åkte in till stan och färga håret. När jag kom hem satte jag mig vid datan direkt och har typ inte lämnat den nån längra stund på hela dan. Lr jo, när jag kolla på tv >.< Nu ligger jag i sängen, tänkte försöka att somna lite tidigare ikväll. Kanske lyckas jag, har ju faktiskt inte sovit så mkt heller.

2009-02-18 @ 13:56:09

Gamla tider

Logga in på facebook för att se:)

            
Hanna&Alice                         Emil&Hanna 

Hanna&jag

2009-02-18 @ 13:30:02

Twilight haha

Haha kolla!

2009-02-17 @ 16:44:25

SMP2

Kolla nyss på gamla Skogsmulle Petter 2 haha.


2009-02-17 @ 15:26:20

Filmer

Godmorgon! Eller eftermiddag? Jag vaknade för inte så längesen bara för att gå ner å lägga mig i soffan istället. Lat lr vad.. jo trött. Jag tror inte jag ska göra nått speciellt idag, känner mig helt seeeg. Kanske blir det nån film lr så. Förresten, jag har kollat på lite filmer ganska nyligen, tänkte skriva vad ja tkr om dom :)

Livet Är En Schlager
Jonas Karlsson spelar så jävla bra, men annars så är inte filmen nån höjdare direkt. Den är inte riktigt min stil om man säger så. Ingen film man ser om i första taget.

Wild Child
Helt okej film faktiskt. Bättre än vad ja trodde, men jag hade ganska låga förväntningar. Det var första gången jag såg Emma Roberts agera, tkr ni hon är bra? Filmen är iallafall sevärd tkr jag.

Tropic Thunder
Dålig. Ni vet sån där dålig kill-humor, haha.

Twilight
Faaaaantastisk. Men böckerna är ju såklart mycket mycket bättre.

The Grudge 3
Den här gången var det nästan aldrig läskigt. Jag visste vad som skulle hända innan det hände. Den var ju ändå lite kul att se, men mest för att man ville ha fortsättningen. Om man tkr om The Grudge så blir man nog lite besviken när man ser denna.

Bolt
Okej, hamstern är lite gullig, men filmen var inte särskilt bra. Man ska nog vara runt 10-11år för att tycka om den.

Walk The Line
Historian om Johnny Cash. Lite halvdålig. Kanske lite bättre om man är intresserad, haha.

Madagaskar Escape 2 Africa
Första filmen är alltid bäst. Karaktärerna & historian var mkt roligare i första.

2009-02-16 @ 23:10:46

...



In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...he'll never forgive her...

Because days come and go but my feelings for you are forever
Because days come and go but my feelings for you are forever

Sitting by a fire on a lonely night
Hanging over from another good time
With another girl... little dirty girl
You should listen to this story of a life
You're my heroine-in this moment I'm lonely fulfilling my darkest dreams
All these drugs all these women
I'm never forgiven... this broken heart of mine

Because days come and go but my feelings for you are forever,
Because days come and go but my feelings for you are forever

One last kiss,
before I go
Dry your tears,
it is time to let you go

One last kiss (one last kiss)
Before I go (before I go)
Dry your tears (dry your tears)
It is Time to let you go

Because days come and go, but my feelings for you are forever
Because days come and go, but my feelings for you are forever

One last kiss (one last kiss)
Before I go (before I go)
Dry your tears (dry your tears)
It is time to let you go

One last kiss,
Before I go,
Dry your tears,
it is time to let you go,
One last kiss

2009-02-16 @ 23:09:50

Måndagkväll

Nu har Becka & Hanna dragit. Fan va kul kväll de blev! Vi åt pizza, kolla The Grudge 3 och massa skämtfilmer som jag medverkat i, haha. Mycket garv blev det iallafall :D

2009-02-16 @ 02:21:06

Godnatt :)

Nu ska jag sova tror jag. Kanske läsa lite Twilight (ja, jag läser den igen) eller lyssna på bullet. Kanske både och! Imorrn blir nog rätt najs iaf. Kommer typ sova halva dan och sen på kvällen kommer sötisarna hit. Puss på er <3


2009-02-15 @ 21:56:24

Sommarlovsplaner



Nu är jag på toppenhumör! Jag ska till Gotland med Joh i sommar! Så nu har jag ännu en plan inför sommarn. Jag, Hanna & Becka snackade om Gräsö förut, och det kanske blir lite sthlms skärgård med familjen. Shit va kul det ska bli!

2009-02-14 @ 22:06:20

The Unborn

Ska kanske på bio snart och jag tror jag vill se The Unborn asså..

2009-02-14 @ 22:04:49

Alla <33 Dag


Trodde att jag skulle sitta hemma och deppa på Alla Hjärtans Dag i år haha. Men istället så var jag och Joh på stan. Vi flängde in å ut i typ varenda butik och jag hittade faktiskt lite grejer, lite tröjor m.m. Hejdå till stor del av barnbidraget iaf. Sen blev det Melodifestivalen, det var lite bättre låtar den här gången tkr jag. Men Glad Alla Hjärtans Dag på er! <3

2009-02-13 @ 17:09:56

Sportlov!

Äntligen! Har inte så mkt planer än, bara litegrann.  Det blir iallafall en hel vecka utan plugg, så jävla skönt! Vi hade Historiaprovet idag, det gick typ okej. Fick iallafall MVG på engelskaprovet :) Ikväll ska jag bara chilla hemma och imorrn blir det stan med Joh <3

2009-02-12 @ 11:20:02

Hemma




Nu sitter jag i vardagsrummet med lite frukost och en trött Rex brevid mig i soffan. Tror han sover nu, så söt <3 Vädret är tråkigt även om solen lysen lite. Men för en stund sen så hörde jag en fågel kvittra! Första gången i år tror jag. Nu vill jag ha värme! Är trött på snö och slask.. G E    M I G   V Å R !

2009-02-10 @ 19:58:33

10 feb

Skolan var tråk som vanligt, men slipper iaf Historia-prov imorrn, det blir på fredag ist. På bussen hem så satt busschauffören å snacka i mob, blev fett irriterad. Han kommer bli uppläxad av sin chef nu iaf, haha nerå ;) Jo men bara lite >:D haha
Nu blir de Historia-plugg iaf.. Men det är lov om 3 dagar! :)

2009-02-07 @ 14:47:54

Twilight på DVD

Idag är det 80 dagar kvar tills  T w i l i g h t  kommer på DVD!



(Kommer den 29 april)

2009-02-06 @ 23:18:37

Fredag

Skolan va väl som vanligt.. nästan. Engelskaprovet gick typ bra. :)

Efter skolan drog jag och Hanna in till stan och såg I Taket Lyser Stjärnorna. Den var väl bra, men boken är så mycket bättre! Efter bion käkade vi pizza på Little Italy, och sen trallade vi runt på stan och hade flum. På bussen hem träffade vi "jagvetinte", haha, söt ju :)

C a m i  <3  H a n i

2009-02-05 @ 23:11:46

5 februari

Vilken jävla vecka. Har pluggat varenda dag. Har haft kemiprov, matteprov, Nationella sv del A, Nationella sv del C, inlämning av bildarbete, franska läxa och engelska prov.  Riktigt skönt med fredag imorrn. Då ska jag och Hanna gå och se I Taket Lyser Stjärnorna. Efter att ha läst boken har man ju ganska höga förväntningar kan man säga.

(Har man tråkigt så..)
Twilight-skådespelarna

● Michael Welch (Mike) fyller år samma dag som mig!

● Som tonåring var Nikki Reed (Rosalie) med i den sjuka filmen Tretton. Hon skrev dessutom manuset tillsammans med Catherine Hardwicke (som gjort Twilight).

● Robert Pattinson (Edward) har sagt i en intervjuv att han vill heta Spunk Ransom. Haha x)
● Cam Gigandet (James) , Jackson Rathbone (Jasper) & Nikki Reed (Rosalie) har alla varit med i The O.C.
● Som ni redan vet ifall ni kollat utube-klippet..Tyler Lautner (Jacob) har problem med att sitta still, haha.

Nu är klockan 23.10 och jag borde sova.. men det blir lite Midnight Sun först. :)


2009-02-03 @ 19:46:45

Haha, Taylor


2009-02-03 @ 18:57:07

Road To No Were



Tired and lonely still we stand
On a road to nowhere
Trapped in a world of endless days,
My engine's stalling (Road to nowhere)
Body and mind are breaking down
On a road to nowhere
Destiny silent, hear no sound
As I wait forever.

Farewell, I'll miss you
I'm sick of these goodbyes
'Cause it tore us apart right from the start
I miss you

Feelings have failed me
Left me cold
On this road to nowhere
(Road to Nowhere)
Dreams are my saviors,
Save me now,
'Cause I know I'm fallin' (Oh yes)

Farewell, I'll miss you
I'm sick of these goodbyes
'Cause it tore us apart right from the start
I miss you

Candles burn slowly,
Flames shine so brightly
Light in the darkness,
Save me from madness again

Only the lonely,
could possibly know me
Heat keeps on rising,
Fire engulfs me again

KEEPS ON RISING

Farewell, I'll miss you
I'm sick of these goodbyes
'Cause it tore us apart right from the start
I miss you

Farewell, I'll miss you
I'm sick of these goodbyes
'Cause it tore us apart right from the start
I miss you

2009-02-02 @ 21:31:53

Never think - Robert Pattinson

Den här låten förstår man nog bara helt om man läst Midnight Sun.
u will learn to hate me.. without me u got it all..
Aaaaw, Edward.. haha ;)


I should never think
What's in your heart
What's in our home
It's all I want

You'll learn to hate me
But still you call me baby
Oh Love
So call me by my name

And save your soul
save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide where
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
Tell you to hold off
You choose to hold on

It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I'm coming out of this all wrong
She's standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Go on save your soul
Before it's too far gone
And before nothing can be done

'Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Hold on

2009-02-02 @ 21:10:12

O k a y

Idag var en ganska bra dag, så bara happy thoughts i det här inlägget. Jag var på bra humör nästan helatiden i skolan, tror det berodde mycket på att Joh var i skolan och att jag blev av med 2 svåra prov. Kemi och Matte, Kemin gick ganska dåligt.. känns som VG-.. jag vill verkligen inte sänka. Men det löser sig. Matten kollde David på direkt och det blev MVG- lr nått, MVG iaf - woho! :)

Snart har jag läst alla kapitel som finns av Midnight Sun, har ca100 sidor kvar bara. Blev så glad när jag läste att den kommer komma på bok(!).

Vad mer är bra idag? Jo, vi har sovmorgon imorgon så kan va uppe lite längre utan att få allt för lite sömn. Tonåringar ska egentligen sova 10h per natt. Vem gör det liksom.. på vardagar? Jag är glad om jag lyckas få 7,5h sömn, inte för att det är tillräckligt utan för att det oftast blir mindre.

Bäst av allt är att det är lov nästnästa vecka.
L ä n g t a a a a h .

2009-02-01 @ 00:14:18

Midnight Sun

Idag har jag pluggat, kollat på Livet Är En Schlager och gjort Gymnasievalet! Det blev dubbelnatur med spetsutb. i franska som förstahandsv. och vanlig dubbelnatur som andrahandsv. Båda på Katedralskolan.

Nu läser jag M i d n i g h t   S u n ! Undrar om jag kommer kunna sluta läsa.. det visar sig imorgon, kanske vaknar jag upp i soffan med datorn i knät, haha. Midnight Sun är några kapitel från Twilight fast istället för Bellas tankar så får man läsa om Edwards. Jag laddade ner Twilight Soundtracket idag också, fan va bra det är. :)

Här är länken:
http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html