2009-05-31 @ 11:11:57

11 DAGAR KVAR..

..TILL SOMMARLOV!


2009-05-31 @ 11:02:16

Sol och skolarbeten

Igår sov jag till ett, då gick jag upp och åt frukost, solade lite och sen försökte jag skriva på geografin. Såklart så vill alla göra något när jag har mkt att göra. Tobbe ville att jag skulle komma till honom och Johanna ville spela volley men det kunde ja ju inte :/ Och sen ringde Andy och tjata om att jag skulle med å bada. Inget sånt blev det utan jag satt med datan hela dagen och läste om Usa och Nigeria. Fyfan va tråkigt. Jag klarar bara det här eftersom jag tänker "snart är det sommarlov!" helatiden, haha! :P Idag blir det typ samma tråkiga skolarbete som aldrig blir klart... Ska försöka hinna sola lite också. På tisdag blir det dåligt väder igen, så passa på att sola nu! :D

2009-05-30 @ 17:59:16

Gårdagen

Skolan
Hade en timmes sovmorgon men inte var man piggare för det, jag som pluggade till halv ett eller vad det var. Tror jag började halv tolv -.- Duktigt liksom. Men på engelskaprovet gick det jättebra, det var rätt litet och enkelt. Franskaprovet var däremot alldeles för stort. Åtta sidor och jättemkt att skriva. Jag hann inte skriva klart allt ens. Det jag skrev var inte bra heller.. Men nu blev det som det blev, jag får väl kanske nöja mig med vg i franska ändå.

Stan
Efter skolan skyndade jag och Joh in till stan. Hon köpte nått att äta innan träningen och jag letade efter ett linne till kvällen. På hm hittade jag ett gulligt snobben-linne som Joh köpte åt mig haha. Tack så mkt igen! Vid fyra så skulle Joh på träning och jag tog samma buss som Alex och Andy hem. Satt och snacka med dom ett tag tills dom skulle av och gå hem. Galningarna.

Alice
När jag kom hem så stressade jag ihjäl mig innan jag åkte till Alice med Becka och Jenkan. Där var också Mimmi, så vi fem åt pizza och gjorde oss iordning där. Vet inte hur längesen det va jag va hos Alice, men det måste va några år iaf! När vi äntligen var klara tog vi samma buss som Lotta in till stan.

Candy
Statsbussen tog vi med Jossan och Fia också. Den va helt smockfull men vi hade tur som fick sittplatser. Daniel joinade där också. När vi gått av bussen följde vi strömmen till Candy och när vi såg säkerhetsvakterna blev vi lite rädda haha. Alla kom in och då var klockan kanske tio. Jag hängde mest med Alice och Mimmi under kvällen. Vi dansade till halv två, då min snälla mamma kom och hämtade mig och Alice. Snacka om att man hade ont i fötterna! Det var också i bilen som man upptäckte att man fått lite blåmärken. Jag hade iaf skitkul hela kvällen. :D Enda minuset var väll sommarens första nio myggbett som jag fick. ;P

2009-05-28 @ 21:35:30

28 maj


Nu har vi planerat lite inför imorrn. Jag och några till ska till Alice innan vi drar till Candy. Fett taggad nu! :D

Och nu är klockan snart tio och jag har ännu inte pluggat ett skit inför engelskaprovet eller franskaprovet imorrn. Dessutom kommer min helg bestå av att göra massa skolarbeten. Tur att det är fest imorgon så det händer något kul iaf!

Nä men nu ska jag sätta igång med franskan, lycka till imorrn alla! Jag ska få mvg haha ^^

2009-05-26 @ 16:25:44

På fredag? :)


2009-05-24 @ 10:55:10

Godmorgon!

Idag skiner solen! Och enligt tv4vädret så ska det bli 20 grader imorrn och på tisdag :D Just nu sitter jag med franskaböckerna och lyssnar på Critical Acclaim.. ni måste lyssna på den!


Critical Acclaim - Avenged Sevenfold (min nya drog, haha)

2009-05-23 @ 11:45:20

23 maj

Godmorgon. Idag känns som världens segaste och tråkigaste dag. Jag har massa skolarbete att göra och det regnar. Det gjorde det igår också ifs men då va ju jag hos Tobbe :) Men idag ska jag iaf tvinga mig själv att göra antingen geografin eller plugga på franskaprovet (som jag måste få mvg på). Kanske göra lite på båda. Usch va jag är skoltrött alltså.. Men snart är det sommarlov!

Waiting - Neverstore

2009-05-21 @ 19:24:28

<3

Igår var jag på Kby skolas öppethus med Hanna och Tobbe. De visade mig sin gamla skola, Hanna sjöng lite karaoke och så fikade vi och tog fina bilder på Hanna när hon åt :D Sen kollade vi på Da Vinci koden hemma hos Hanna. :)


2009-05-19 @ 21:24:20

Room 409



I can't believe what I've seen, so scratch my eyes out!
You, were at ease, on your knees, in his apartment!
You said his name, as I came, in your direction!
Now, I can choose, what to do, with both of you

I loved you! (I hate you...)
You hurt me! (I loved you...)
I loved you, You, hurt, me, bad!
GO!

Your words, bury me, of what I used to be
I can't erase all those things I've seen
Your heart, smothers me, now it's hard to breathe
I can't erase all my memories

I, take a step, to the left, now you see me!
Tears, start to pour, as you crawl, in his apartment!
You, screamed his name, as I came, in your direction!
Fists, start to fly, say goodbye, there's no excuses!

2009-05-18 @ 18:43:54

The Road To Nowhere



Feelings have failed me
Left me cold
On this road to nowhere
Dreams are my saviors
Save me now
Cause I know I'm fallin





2009-05-17 @ 11:46:55

25 dagar kvar..

.. till sommarlov! Kan ni fatta? Det är ju hur lite som helst!



2009-05-16 @ 20:27:51

Slowly fading..

Nu sitter jag å drogar Tears Don't Fall på skiitahög volym. Älskar det introt alltså. Idag har jag inte gjort så mkt, kollat på bilder från i torsdags och stämt gitarren, äntligen. Snart är det Eurovision Song Contest. Hur tror ni att det kommer gå för Sverige? Jag tror vi kommer komma ganska långt ner på listan.. inte för att vi är sämst utan för att det brukar gå dåligt för oss, haha. Men varför tror alla att Norge ska vinna? Den låten va väl inge bra :o Nämen nu ska jag nog slita mig från datan en stund.. Ha en bra kväll! :)


2009-05-16 @ 17:40:02

Bäst haha <3











2009-05-16 @ 17:05:57

Avslutningsfoto!

Igår hade vi Islamprov och det gick bra! Sen åkte vi in till stan och såg en teater, killen var jätteduktig men jag kunde nästan inte hålla mig för skratt när han stirra på mig. Efter det gick jag, Joh och Tobbe å käka å kolla på skor, Vik var med en stund också. Sen efter några timmar kom Fredrik och vi gick och fika å köpte slipsar till killarna. Nu kmr vi matcha varann haha :D

I torsdags var det avslutningsfoto och min klass hade inget speciellt tema utan alla skulle bara se lite annorlunda ut. Jag och Joh var svartklädda, med tuperat hår och kajal. Vi lånade elgitarrer av Håkan också haha. Här kmr några nior som ja lyckades få på bild!









V e m   t k r   n i   v a   b ä s t ?

2009-05-11 @ 21:54:08

Måndag

Va hos Mix idag :)

2009-05-10 @ 18:32:13

10 maj

Cuz I'm just afraid
To open these eyes
Given to my pain
Take back all your lies

And I'm just afraid
To call out your name
Look into your emptyness
And capture how you've changed

And I still need part of you
Did I make it hard to do?
I see the sun shine but then it rained
No good reason stupid game
Yeah stupid game

2009-05-10 @ 17:31:50

Blogg.se dampar?

Irriterande när sidan blir vit ibland. Tar typ ett år för mig att godkänna kommentarer -.- Och det tog 5 försök att logga in. Varför blir de så tro? *hmm*

Och på tredje försöket gick de att ladda upp den här :D

2009-05-09 @ 18:10:50

Balklänning!

Åh va glad jag är nu! Jag har köpt en balklänning! Hanna hittade också en jättefin klänning som hon kommer va vackrast i. Känns så skönt att äntligen ha det här avklarat, nu behöver man inte oroa sig för att man inte ska hitta nån klänning. Och ett stort plus är att jag har pengar kvar! :D Shit va man längtar till balen nu. Förutom balklänning så köpte jag lite undies och solbrillor. Vi tjockade oss också på storken, så roligt när de tror att man köper för en till person. x) Vi såg också ett litet tåg som Hanna ville åka med, dock blev det inte så, haha. Ikväll ska jag skriva på mitt hkk-arbete hur tråkigt det än är.

Någon som sett The Haunting In Connecticut? Ja vill se!


2009-05-09 @ 10:28:27

Morning

Godmorgon på er! Idag ska jag till stan med Hanna! Vädret är skit, men det blir nog kul ändå. Hanna ska ju med! Det var jättelängesen jag va me henne själv känner jag. Igårkväll blev mycket trevlig btw! Alla sjöng jättefint, Tobbe, Fredrik och Joh :D Jag skrek väldigt mycket, med det är väl lite det som är meningen? :D Är det inte? ;o


2009-05-08 @ 17:43:30

Äntligen fredag

Nu är det äntligen fredag! Jag har precis fixat naglarna, snart ska jag käka och sen lite senare drar jag till Joh. Det blir minilimo-gänget + singstar haha:)



Hittade den här gamla godingen från 07 ;)

2009-05-05 @ 22:27:23

Make it last forever

Idag har det inte hänt något spec, skola som vanligt, dock tog jag lite sovmorgon (hehe). Vi hade Nationellt prov i matte igen. Det gick väl helt ok. Jag gav också tillbaka Joh hennes ridkläder *duktig* :) Nu är det bara Rebeckas stuff som är kvar här. Det kommer, jag lovar! :D

Lyssnar igenom all min musik på min data nu. Har så sjukt mkt som ja aldrig lyssnar på. Helt plötsligt börjar Road To Nowhere med Bullet For My Valentine! Jag får lust att checka om jag fått nått sms medan jag suttit med hörlurarna i öronen och visst har jag det! Ett sms där det står "Road To Nowhere"! Sammanträffade lr vad? Haha, jag tkr sånt där e skitskumt.

Justja, tack Alex för hjälpen med headern ;)



Gissa vems ben? :D Den som gissar rätt får en godis!

2009-05-03 @ 20:57:26

Bilder från vårshowen






2009-05-02 @ 15:29:42

Valborg

Dagen började med forsränningen i stan med Hanna, Alice, Becka, Joh, Lotta, Mimmi och Jenkan. Efter det satt vi i stadsparken med Jossan och Sofia och käka jordgubbar och choklad. Det var jättesoligt i stan och vi träffade alla möjliga bl.a. Alex, Arvid och Philip. Sen köpte vi middag och jag åkte hem till mig för att packa lite, sen drog jag till borgis med moppen där de andra redan befann sig. Dock lite mindre gäng nu (Hanna, Alice, Becka, Lotta, Mimmi och Jenkan) Vi åt grillad kyckling och potatissallad på en klippa och det var hur varmt och mysigt som helst! Efter det åkte jag, Hanna och Becka moppe ända hem till Becka, det var lite kallt^^ Sen vid halv tio åkte alla till Arvid där det var fest. Sov hemma hos Beck tsm med Hanna och Alice också. Hela dagen var lyckad, jag hade skitkul tjejer! <3 Här får ni massa härliga bilder!















2009-05-01 @ 19:15:18

Stallet

Hej igen! Det har varit fullt upp de senaste dagarna! Jag och Johanna tog mopparna till stallet mån-ons den här veckan. Vi städade i stallet och red också såklart. Det hade gått typ fem år sen sist för mig så det var jättekul! Tänkte inte skriva så mkt nu, ni får ett bildcollage att kolla på ist. :)