2009-10-30 @ 11:58:15

Like a bad star

She burns

Today's on fire
The sky is bleeding above me, and I am blistered
I walk these lines of blasphemy, every day
And still:

Like a bad star, I'm falling faster down to her
She's the only one who knows, what it is to burn

WHAT IT IS TO BURN - FINCH



2009-10-28 @ 12:49:15

Gråtattack

Jaa... vilken film. Sorglig verkligen! Det var bara jag å Janna å 4 pers till på bion. Tårarna rann under nästan hela filmen och man hörde hur dom bakom satt å snyfta. Tillslut började en tjej snyta sig för hon grät så mkt å då började jag skratta mitt i allt. Asså det var en så komisk situation liksom x) Att alla bah grät.. haha. Janna slog till mig å jag typ "förlåt förlåt.." men det gick inte att sluta skratta xD Det blev liksom helt fel, skrattade åt att jag skrattade samtidigt som jag grät! När eftertexterna kom grät jag å Janna på riktigt. För då kunde vi verkligen asgarva utan att känna oss dumma men då kom tårarna haha:P Asså det var verkligen en sjuk upplevelse! Vill ni gråta en skvätt så ska ni se på Allt För Min Syster :)
Det va kul :D

2009-10-25 @ 22:46:20

Höstmorgon


2009-10-25 @ 14:49:30

Klassfest

Goodmorning (: Igår firade min klass höstlovet med en liten klassfest :) Det var maskerad/knytkalas och det var mkt trevligt :D Mamma skjutsade in mig och Åsa till Stenhagen där lokalen var, så nu vet jag var hon bor ^^ Det visade sig att jag åkt förbi hennes hus ganska många ggr för massa år sen :o Hon hade sin fina popcorn-dräkt som hon gjort själv haha, riktigt snygg va den:) Det kanske kommer en bild på de senare ^^ (kolla fb annars) Det var kul att dansa :D Jag som aldrig har klack gick runt med nästan 8cm haha, det gick ju eller hur? ^^ Många diggade min utstyrsel så nu kmr jag se ut så varenda dag :D Nej nu överdrev jag lite.. men det är kul att se lite annorlunda ut ibland:) Katte måste ju va den skönaste skolan alltså.. man känner inte alls att man måste "smälta in", för de är så många som sticker ut hehe :) Alla hade klätt ut sig olika, det fanns tex Morots-Frida, Emo-Elsa, Mindy Tha Pirate, Hippie-Anna.. och många fler. Det godaste var nog.. hmm.. alltså jag älskar kladdkaka så måste säga dom båda kladdkakorna :D Jag tror jag garvade mest när vi körde mördarpotatis och jag å Anna Z fann varandras händer å la oss på golvet i asgarv x) Nej jag VET att jag garvade mest då. Började typ gråta haha fan va kul de va xD

2009-10-25 @ 13:33:40

Lite nytt


2009-10-22 @ 18:33:58

JAG HAR BILJETTERNA!

Jag har biljetterna till Twilight och New Moon Midnattsvisningen den 19 november! :D :D :D E så sjukt glad just nu! Här är den lilla historien om hur jag lyckades tillslut haha! :

Idag började jag 13.20 så det var en ren slump att jag hade tid att logga in på datan en stund på morgonen. Då såg jag att Midnattsvisningsbiljetterna var släppta! Jag fick typ panik å försökte köpa 3 av de få platser som otroligt nog var kvar. Men sen kom jag på att jag inte kan köpa med mitt ungdomskort >.< damp liksom.

I skolan kunde jag inte koncentrera mig alls (tur att det bara var 1 lektion), jag ville bara springa till Spegeln å kolla om det fanns platser kvar. Det kändes dock som att det var slutsålt. När jag äntligen kom fram till spegeln så såg jag att den öppna 17.30 -.- Gick till filmstaden å den skulle öppna 17.00. Kom då på att jag kan ju gå till UNT (studiebesök kanske e bra ändå?) men när jag kommit dit så kunde man inte köpa just de här speciella biljetterna där.

Alltså så gick jag på stan å köpte lite till klassfesten på lör tills klockan närmade sig 17, då gick jag till Filmstaden. S
tod där ute å frös och såg hur fler å fler människor samlades utanför dörrarna. Några var tjejer i min ålder (misstänkta twilight-fan)och jag tänkte att jag skulle komma först till varje pris haha:P Det var en vakt som gick in å ut genom dörrarna helatiden och vägrade släppa in oss förrns kl var exakt 17. Han var väldigt irriterande. Väl inne kom jag tvåa i en kö (jag lovar att jag inte puttade någon) men killarna framför mig stod å velade å lät mig gå före! Äntligen var jag framme och det fanns platser kvar! Fatta hur glad jag blev när jag fick biljetterna! :D Hade jag inte fått dom hade hela dagen varit förstörd x)

Så den 19 november, torsdag, ska jag, Hanna å Becka på Twilight & New Moon-kväll på spegeln:) Det börjar 21.00 och slutar 01.30 :D (kvällen innan premiären alltså, vi e först i Sverige :D:D:D)

Vid 12.00 fanns det kanske 68 platser och när jag skriver det här finns det 14 platser kvar och det är bara 3 av dom som e bredvid varann ^^
Vilken tur att jag startade datan imorse! :o TACK TWILIGHTSWEDEN :D<3



2009-10-17 @ 22:23:19

Vatten & Nesser

Japp de e de som gäller nu varje dag. Jag får sendrag i tårna väldigt ofta och ni som har haft det vet att de inte e så skönt, och absolut inget man vill ha varje kväll:P Därför ska jag nu börja dricka massa vatten varje dag och se om det hjälper. Läkarn som ja va hos trodde de iaf^^ Och Nesser.. jo det är så att vi har fått läxa i Sh-kunskap att läsa ut Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö av Håkan Nesser till efter höstlovet. Jag började idag och har läst typ 20 sidor så vet inte riktigt vad jag tkr om den än.. men hatar när man blir tvingad att läsa böcker-.-

Vi får väl se hur det här går.. x)

 


2009-10-17 @ 13:13:43

Hos älskling

Vi har ganska nyligen gått upp här :) Just nu håller Tobbe på å ställer in en ny soffa i huset, jag e sjuukt trött, känns som att ja knappt sovit :P Den här helgen har jag inte så jättemkt läxor faktiskt, skitskönt :D Nä men de va väl allt jag hade å skriva haha.. Grattis till Kim btw, som fyllde 10 igår :)
 


2009-10-14 @ 17:54:49

14 oktober

Hej igen :) Helgen var alldeles för kort (de e den alltid). Jag va med Tobbe på fre/lör och på söndagen började jag längta till nästa helg som vanligt^^ I måndags tog jag min första Gardasilspruta. Det gjorde inte så jätteont :) Den första snön kom på tisdagsmorgonen den 13 okt hemma hos oss, men töade bort rätt så snabbt. Efter skolan igår åt jag på Panini med Hanna och sen såg jag Coco - Avant Chanel med några från Classe Français :) Den var lite skum å så..

Idag hade vi boxning på idrotten, vilket var skitkul men väldigt jobbigt! Hoppas vi kmr göra det fler ggr. Vissa *host*Filip*host* vågade inte komma till den lektionen.. På tal om lektioner! Man kanske tror att vi har värsta tuffa schemat men det är hur bra som helst :) Vi får sovmorgon ganska ofta nuförtiden. :) Det är pga att våra lärare reser bort med andra klasser. Tänk när vi ska till Frankrike! Längtar.

Imorrn kmr jag plugga franska som en galning eftersom vi har prov på fredag(hjälp!). Hittils har vi bara fått betyg på 3 grejer: svenskanovellen, matteprovet & kemiprovet. Allt har gått bra, men nu är det liksom franska och det känns inte bra alltså.. x)

2009-10-08 @ 07:59:05

8 oktober

Godmorgon! Jag har precis vaknat, hade sovmorgon så det är ju najs :) Ska få skjuts till skolan oxå, ännu mer najs:) Dagens planer är såklart skola, sen kanske jag stannar kvar å går på ett föreningsmöte.. Jag måste iaf göra mina läxor till imorrn som bara e halvklara :P De e typ 2 grader ute men jag tar nog skinnjackan ändå.. de e ju inte minusgrader liksom, hehe :)

Justja måste bara säga att David har börjat lyssna på bra musik! :D (alltså det jag lyssnar på)

Nu ska jag gå å äta frukost, glömde sminket i skolan så nu får man lite mer tid ^^ Glömde faktiskt hela idrottsväskan ehum.. Tack Åsa btw :)


2009-10-03 @ 11:58:55

Vecka 40


Den här veckan har jag varit hos Hanna (Lejonkungen + pizza), haft friluftsdag (marsmallows!), njutit av höstvädret, ätit på subway med Mindy, haft massa lektioner inställda, träffat Alice (narre!<3), haft skitroliga debatter i klassen, varit me Tobbe, ätit på Knutbykrog med Hanna & Tobbe och sett Blues Brothers. Nu ska jag plugga Kemi hela helgen för på måndag är det prov!

"Kalla mig HERR gris!!" pumba