2009-07-31 @ 21:56:32

Youtube

Har skaffat ett konto på Youtube :) Men jag kommer nog mest lägga upp privata videos, så om du vill se måste du va vän med mig på Youtube :)



2009-07-31 @ 13:04:10

Sista juli


Godmorgon! Idag är det Harry Potters födelsedag haha! Ville bara säga de.. Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Beck får inte mina sms :s Det blir väl antagligen bara en slappdag.

Your faith walks on broken glass
And the hangover doesn't pass
Nothing's ever built to last
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight




2009-07-31 @ 00:26:43

Tralala..

Hej heeej :D Känner på mig att jag kmr sitta uppe länge inatt med.. har blivit rätt sent på sista tiden, typ 3-4 men jag kan helt enkelt inte sova :o Varit ute på nattprommenad med vovven min och nu ska jag kolla på en rysare på tv4film. Vi får se om det är nått sevärt, annars går jag väl å lägger mig. Haha kanske.. Godnatt iaf! :)

2009-07-30 @ 21:44:58

Haha


2009-07-30 @ 20:43:08

Stan me E & J

Japp, det blev stan med Janna och Emil idag alltså. Vi gick runt och kollade på lite allt möjligt och Emil gjorde en synundersökning haha. Och jag köpte inte så mkt! :) Det var trevligt iaf, fast känns som att hela stan stirrade på oss hela dan:P haha, jaja, det får man tåla ibland. Har man kul så har man ^^

Spotify: You're Not Alone - Saosin


2009-07-30 @ 11:52:42

Trötter

Godmorgon. Idag väcktes jag av alarmet.. -.- Usch, det är det värsta med att skolan börjar, att man måste gå upp så tidigt. :/ Idag ska jag iaf på stan med Janna. Ska försöka att inte slösa. Men jag är inte på shoppinghumör så det ska nog funka. Följer med som smakråd åt J :)

2009-07-30 @ 02:55:50

you and i

Kolla vad jag hittade haha! :D
Asså ja saknar Tobbe jättemkt! Varit utan honom hur många dagar som helst nu. Och smsat har vi inte heller kunnat göra så mkt. Det är värdelöst utan honom.

Några dagar till bara..



2009-07-30 @ 01:24:17

"Han har inge ben kvar"

Asså gu ja garvar ihjäl mig! xD HAHAHHAHAH
"Borde vi inte hjälpa honom?"
"Nej. Vi ska studera det här."


Okej, förklaring: Det här är en film från Gotland och det är en myra som ligger i ett Myrlejonhål xD Det är alltså ett kryp under sanden som äter upp myran ;)

2009-07-30 @ 00:18:07

Chris Crocker

Haha, sitter här och försöker skratta tyst.. x)


2009-07-26 @ 22:16:54

Gotland 20-22/7

På måndagen åkte vi in till Visby och träffade Omid:) Vi gick runt i stan å käka glass och sen åt vi middag på en fin italiensk restaurang som hette IsolaBella. På kvällen bowlade vi med Emil, Emil och Danne :) Jag kom trea av fem, Emil kom sist igen hahaha (6). När vi kört klart gick vi hem till Danne och lyssnade på musik. Någon gång efter tolv cyklade jag, Janna och Emil hem till honom på en cykel. Det var en cykelfärd att minnas haha xD När vi tillslut kom hem till honom var klockan typ 1 på natten. Jag och Emil bestämde oss för att vi borde göra en kladdkaka. Så det gjorde vi medan Janna typ sov vid köksbordet x) Halv två-två satt vi och åt och sen gick vi å la oss och kolla på någon dålig komediserie :P Sen sov vi så gott så!

På tisdagsmorgonen gick vi ner och mötte Emils mamma och lillebror. Vi åt vår goda kladdkaka och sen följde vi med familjen till en crossbutik. Emil skulle köpa lite grejer inför tävlingen han skulle på på kvällen. Vi fick skjuts in till Visby där vi kolla lite i butiker och sen tog vi bussen hem. Det kostade 51 kr för oss varje gång vi skulle från eller till Visby :o

På onsdagen så köpte jag min flygbiljett på Visby flygplats. När vi skulle därifrån så gick vi förbi Magnus Uggla som stod i en kö. Sur min och solbrillorna på som vanligt:P Sen besökte vi Lummelundagrottorna. Eftersom det hade regnat så mkt på senaste tiden så var det massa vatten där nere och strömt var det! :o Vi fick ha på oss värsta dräkterna som var typ 100 storlekar för stora så det såg lite kul ut x) Sen tog jag 16.45 flyget till Arlanda. Hela Gotlandsresan var jättelyckad, vi hade det varmt å soligt nästan varje dag, jag fick se mkt av Gotland och jag hade askul med Janna :D <3

2009-07-26 @ 21:27:22

Gotland 18-19/7

Helgen blev slapp. På lördagen stekte vi i solen, sen när det blev molnigt satt vi inne å myste med korsord :) Plötsligt började mörka moln blåsa in över oss jättefort :o Det gick helt sjukt fort så vi stod bara å kolla upp på himlen å bah "kolla! :o" x) Det började ösregna mitt i vår grillning haha. Men det blev en jättegod middag ändå tillsammans med ett par vänner till Johanssons. Efter middagen körde jag å Janna Alfapet haha, apsex :D

På söndagen åkte vi till Hemse och gick på en marknad, och besökte Ladan. När vi kom hem blev det lite spel och sen pratade vi med Emil i tele och försökte bestämma lite inför nästa dag :P


2009-07-26 @ 21:01:23

Gotland 17/7

På fredagen besökte vi Emil på Kneippbyn där han jobbade :) När vi var i Visby och väntade på Kneippbyn-bussen så fick vi varsin gratisbag med lite tidningar, en burn och annat smått å gott. Bussen kördes av en kvinna i rosa hatt och vi sjöng "här kommer pippi långstrump.." tillsammans med alla ungarna haha^^ På Sommarland så åkte vi lite barngrejer och sen gocartrace - grymt kul! :D När vi blev badsugna gick vi över till Vattenland och testade den nya Shark river. Den var helt klart bäst av de som fanns där. Efter badet så spelade vi äventyrsminigolf med Emil:) Janna vann och Emil kom sist men båda fuska så jag var alltså bäst. (A) Vi kom hem till Ljugarn typ 23 tror jag, då satte vi oss direkt i förtältet och öste i oss äcklig kräm och toasts haha tänk va kul man kan ha xD


2009-07-26 @ 20:30:30

Gotland 16/7

Fårö-dagen! Vi gick upp tidigt för att inte behöva köa så länge till båten. Väl på Fårö så gjorde vi allt möjligt. Vi hälsade på en vän till KG, Janna & Lisa köpte skinnjackor, vi kollade på raukar och myrlejon (som vi var väldigt fascinerade av haha) och en väldigt gammal ek^^ Vi åt ute på en fin restaurang och solade och badade på Sudersand som är en helt underbart fin sandstrand! På kvällen när vi kom hem så spelade vi kubb på campingen (vi fick tvinga Janna till en början hehe).


2009-07-26 @ 19:03:45

Gotland 15/7

På onsdagen åkte vi in till Visby och träffade Linnea. Jag hade nackspärr hela dagen så det var inte så kul :/ Vi gick iaf runt i innerstaden och åt glass på glassmagasinet, satt och njöt av havet och solen.. Vi kollade även in Jannas gamla skola, och hennes hus (vi fick t.o.m. gå in). Det var meningen att vi skulle träffa Emil den dagen men det blev inte av. Jannas pappa var så snäll och hämtade oss i Visby på kvällen.


2009-07-26 @ 18:36:12

Gotland 12-14/7

På söndagen åkte vi till Nynäshamn och åt lite, sen tog vi nattfärjan till Gotland :) På båten kollade vi på Bröllopsduellen och lyssnade lite på musik :) När vi kom fram till Gotland så sov vi utanför Lisas gamla jobb. På måndagsmorgonen åkte vi å handla, och sen åkte vi till campingen i Ljugarn där vi skulle bo. Det var hur bra väder som helst så det blev mkt solande både på måndagen och tisdagen. Dessutom lite volleyboll och grillning! Janna tog sitt första dopp i havet på tisdagen men jag tyckte att 15 grader lät liite för kallt haha. På tisdagskvällen drog vi å såg Smaklösa ^^ Det var ju en upplevelse eller vad man ska säga, haha. "Det regnar kor, hallelujah det regnar kor!"

2009-07-26 @ 17:53:19

Den 25:e small det



Jaha då var man 16 då! :) Såg HBP igår med familjen och den var väl bra. Kan inte säga att den var mer än så eftersom böckerna äger sönder totalt haha :P Idag var jag så duktig att jag tog en joggingtur! Annars så händer det inget spec idag. Det kmr typ inte hända nått förren på fredag kanske! :O Men rätt skönt att bara va hemma också, känns som att det var år sen.

Ni vet den där gratissidan gratismode? Jag har precis skickat efter en biobiljett. Helt gratis alltså:) Det tog typ ett halvår för mig att samla ihop tillräckligt med poäng, och då var jag inte så jätteaktiv på sidan. Men vad är ett halvår om man får en biobiljett gratis ? :D Jag kmr fortsätta med det här helt klart :) Vill du också ha gratissaker, klicka här!

2009-07-24 @ 19:57:22

Grönan

Hej igen! Nu är jag hemma från Gotland. Det var askul :D:D Mer om de och bilder kommer någon gång när jag orkar. Tänkte bara skriva att ja kom hem på onsdagen och sen på torsdan så var jag, Hani å Beck på Grönan :) Vi var där nio på morgonen å åkte allt möjligt bl.a. den nya Insane (som levde upp till namnet) och Fritt Fall Tilt ända tills 10 på kvällen. Eftersom jag inte kmr träffa H & R imorgon så fick jag mina födelsedagspresenter då. Det var en fin dikt, en hatt (som dom satt på lite grejer på) och en flodhäst haha :D Sen kom vi hem till Beckis typ 2 och hon och jag åt och sjöng Singstar ashögt medan Hanna sov i soffan brevid. :P Sen kollade vi på film och somnade i fåtöljerna x) Vaknade typ 8.45 så  då gick jag å Beck å sov i en säng ist:P Sen gick vi upp typ 14 och åt frukost halv tre idag:P Lite stört men det var kul iaf, haha :) <3

2009-07-11 @ 17:02:18

Fredags

Igår var jag först hos Tobbe ett tag och sen drog jag till parken med Hanna, Becka, Alice och Sofia. De blev lite dans i parken, lebbhögar här å var, muminslagsmål och alla va på gott humör :D Vädret va prima, frös inte alls, fast de va äckligt mkt mygg i början av kvällen. Sen försvann dom typ eller? :o Men vi använde ju våran myggspray de kanske va därför ;) Den var för övrigt sämst i test men man tar vad man har haha. Jag fick tillbaka min mobil igår! Och sen tappade jag bort den på kvällen (visst är det otroligt hur man kan lyckas?) xD Fast som tur var så hittade vi den sen på morgonen. Ute, ehm.. Men ingen skada skedd! Tack Sofia för att du hjälpte leta och hitta den :)

Det har gått en dag och jag saknar min älskling.. <3 Bara tre veckor kvar :/

2009-07-09 @ 14:09:39

Kby everyday

Jag kom hem på tisdagen och igår var jag i kby hela dagen, hos Tobbe :) På kvällen va de grillkväll och då träffade jag Amanda oxå! :) Jag hade bra flyt med pengar heladagen asså! Gratis buss, hamburgare och så vann jag pengar haha :D Ikväll ska ja till Tobbe igen, sen imorgon så blir de parken med Alice bl.a. :D

2009-07-09 @ 14:06:10

Hehe..

Kom på att jag glömt berätta att jag å Hanna kom med i tidningen ju! :) Eller våra fötter iaf ;)

2009-07-09 @ 13:44:29

BFMV

Självklart röstade jag på Bullet ^^

D e r a s   n y a   a l b u m   k m r   i   å r  :D  :D  :D


Disappear:

Spotifylänk: Disappear


2009-07-03 @ 13:19:46

Stockholms skärgård

Imorgon åker jag. Kommer tillbaka på tisdag eller onsdag.

2009-07-03 @ 00:45:01

2 juli


2009-07-03 @ 00:35:01

Ett foto i timmen





2009-07-02 @ 23:44:50

30 juni