2009-04-23 @ 17:23:35

Solen skiner igen

Jag klarade veckan! Fett stolt, haha. Det nationella provet i matte gick inte så jättebra för min del. Men men. Nu drogar jag Halo av David Sides (videon jag la in i ett tidigare inlägg). Tänk om man kunde spela så asså! Sjukt bra. Den här veckan har varit ganska jobbig eftersom jag varit tvungen att plugga varje dag. Idag är det franska och engelska som gäller. Men det är såå skönt att det äntligen är fredag imorrn! Förra helgen blev det bara massa plugg för min del, men den här helgen kommer bli betydligt mycket bättre! :D

2009-04-22 @ 19:06:57

Boyce Avenue

Några covers:

  Hate How Much I Love You (Rihanna & Ne-Yo)
 With You (Chris Brown)
 Sweetest Girl (Wyclef & Acon)

2009-04-22 @ 18:47:51

Skön låt

Beyonces Halo spelas på piano av en riktigt duktig kille.

2009-04-21 @ 16:54:09

How To Be

Har ni sett trailern? Den verkar helt störd ju xD

2009-04-21 @ 16:14:14

Decode - Paramore



How can I decide what's right, when you're clouding up my mind?
I can't win, you're losing fight, all the time

Not gonna ever own what's mine, when you're always taking sides
But you won't take away my pride, no, not this time, not this time

How did we get here? I used to know you so well
How did we get here? Well, I think I know

The truth is hiding in your eyes, and it's hanging on your tongue
Just boiling in my blood, but you think that I can't see
What kind of man that you are, if you're a man at all
Well, I will figure this one out, on my own
(I'm screaming, "I love you so") On my own
(My thoughts you can't decode)

How did we get here? I used to know you so well, yeah
How did we get here? Well, I think I know

Do you see what we've done?
We've gone and made such fools of ourselves
Do you see what we've done?
We've gone and made such fools of ourselves

How did we get here? I used to know you so well, yeah
How did we get here? Well, I used to know you so well
I think I know, I think I know

There is something I see in you, It might kill me, I want it to be true

2009-04-21 @ 16:08:41

Pluggpluggplugg

Idag är det tisdag! (Och nu vet jag säkert för jag kollade på Joh's blogg ;)) Har  bokat tid hos en frisör på baldagen nu! Kan ju verka lite tidigt att göra det nu, men vrf inte :D Jag längtar till så mkt nu så här kommer min lilla "längtar-lista" :)

♥ Helgen - Spenderas med Joh.
♥ Elevensval - Jag och Joh slipper skolan i en vecka och ska vara i stallet ist. Vi får bestämma tider själva så det blir ju bäst!
♥ Valborg - Med tjejerna! :D
♥ Sommarlov - Den långa ledigheten har aldrig varit mer efterlängtad. :)
♥ Gotland - Johanssons! :D

2009-04-19 @ 14:03:36

Nu har det hänt igen

Ni vet den där mobbade skolan som blir förstörd helatiden? Sönderslagna fönster, väggar, tak, vattenskador m.m. Natten till idag blev några toaletter/handfat förstörda.

Såhär står det på sveriges radio:

11:01 | söndag 19 april 2009

Vattenskada på skola

Almunge skola har i natt utsatts för omfattande skadegörelse. Flera toaletter och handfat har, enligt polisen, slagits sönder och stora mängder vatten har sprutat ut i en korridor.

Skolans rektor Anna Styf Halling säger till Upplandsnytt att det eventuellt kan bli aktuellt att flytta viss undervisning till en annan del av skolan.

Någon ansvarig för gärningen är inte gripen men bevis har säkrats. En saneringsinsats är påbörjad.

Korridoren var alltså täckt med ca 3cm vatten!

TÄNK OM DET VAR DIN KORRIDOR! :O :O :O


2009-04-19 @ 12:06:47

Vem fan e Jona?

Visste ni att HG, Varmagubben, eller vad ni nu kallar honom, heter Jona? Jag hade ingen aning tills nu! Kommer alltid säga HG ändå :)

2009-04-19 @ 12:01:02

NV Spetsutb. i franska

Jag kom in. Preliminärt. Skiiiiitbraaaa :)

Ser fram emot Katte-Skrapan kriget muahaha (6) :D
Klicka här för att se bilder från kampen mellan skolorna förra året.

2009-04-16 @ 17:44:47

Vart tog solen vägen?



Shit va tråkigt väder det är nu. Vill ha tillbaka sommarvärmen.

2009-04-13 @ 22:40:45

Måndag

Noooooooooooooooooooooooo..

..skola imorgon.


2009-04-13 @ 12:03:07

My baby's back

Min älskling lever igen! Det började bli riktigt jobbigt med den där gamla stenåldersmobilen som jag fick ha ist. Nu hoppas jag bara att min vanliga mobil inte krånglar igen. Jag märkte att jag inte klarar mig så bra utan min mobil. Jag visste aldrig vilken dag det var och jag glömde nästan viktiga händelser. Det var fett drygt att smsa också, det tog typ ett år att göra en smiley. Och nu kan jag lyssna på musik igen :D

Nä men nu måste jag göra mig iordning. Ska till sthlm och M&M. Ha de riktigt bra nu sista dagen i friheten! :)

2009-04-12 @ 02:21:38

Fredags



Haha, ser ni vart vi varit? xD

2009-04-12 @ 01:48:45

Bilder från tisdag

                              

2009-04-11 @ 16:34:42

Sol sol sol

Heeeej! Hur är det med er? Jag är på toppenhumör. Igårkväll drog jag till kby och smög omkring i mörkret med Rebecka. Efter några krossade fönster, en snodd stereo och massa "tyst" garv så träffade vi Hanna och Johan. Det var första gången jag träffade honom och han verkade vara en trevlig typ. Vi var ute lite till och sen gick vi hem till Becka och kollade på skräckfilm. Vid tolv gick Hanna och Johan hem till henne och Rebecka försökte tejpa fast mina fingrar på en GH-gitarr. Det gick inte så vidare bra. Sen gick vi och la oss och kollade på ännu en skräckfilm. Somnade nån gång efter 4. Sen gick vi upp klockan 11, och det var "Glad Påsk"-dagen tydligen! Vi satt som små barn vid köksbordet och målade ägg som blev otroligt proffsiga. Sen åt vi frukost ute! Det var hur underbart som helst. Stekande sol och flädersaft :D Efter att ha suttit i solen ett tag så spelade vi lite gitarr m.m. och lyssnade vi på Johan Palms nya singel. Det lät inte alls som han tyckte vi. Sen tog vi varsin glass och gick ut i vackra Knutby. Vid busshållplatsen träffade vi Hanna och Johan, men de skulle hämta lite ägg i skogen så vi hann inte prata så mycket. Sen skulle jag hem, bussen var varm - då kändes det verkligen som sommar. När jag kom hem la jag mig ute och solade ett tag och skrev lite på religionen. Åh så härligt.

Orkade ni läsa allt det där? Det var inte meningen att det skulle bli så mycket. Jag tog med mig kameran igår faktiskt! Ska bli kul att lägga upp bilderna sen, haha, riktigt skumma är dom. Snart blir det påskmiddag - mums! Och sen ikväll så ska jag till Johanna :D :D :D Okej, nu har jag skrivit tillräckligt. Nej det har jag inte! Glömde ju bort det viktigaste av allt!
M i n   m o b i l   f u n k a r   i n t e   :'(
Så det är därför jag inte svarat på era sms. Jag har inte ens kunnat kolla på dom så ni får gärna upprepa er på msn lr så, ifall det var något viktigt!

P u u u s s    &   K r a m

2009-04-10 @ 16:58:19

10 april

Känns som att det var ett tag sen jag skrev. Men vem bryr sig liksom? ;) I tisdags var jag iaf i stan med Hanna, Tobbe och Måns. Har lite bilder som jag velat lägga upp här men min kamera och dator vägrar samarbeta så därför dröjer det. Idag är det fredag, jag har gjort lite matte, äntligen, eftersom jag skjutit på det hela tiden. Just nu grillas det för fullt ute och solen skiner fortfarande fast klockan snart är fem. Ikväll ska jag till Rebecka och sova där. Träffade henne lite kort i tisdags men det var jättelängesen vi snackade ordentligt, så det ska bli riktigt naajs :) Sen imorgon kanske jag gör nått med Johanna, vi har inte träffats på 2 veckor! OMG kan ni fatta!? Verkligen på tiden att vi träffas! :D

2009-04-09 @ 17:28:36

Robert spelar gay

Ni vet, Robert Pattinson som spelar Edward i Twilight. Här i Little Ashes är han mörkhårig och gay. Haha, vad tkr ni, ska ni se den? ^^

2009-04-04 @ 11:21:09

Jordgubbssmak = bajs

Alltså det här är ju bland det sjukaste jag varit med om nästan. För några dagar sen hade jag jätteont i halsen så jag bad mamma köpa Strepsils med jordgubbssmak. Jag hade bara tagit citron/honung förut och tänkte att jordgubb måste ju vara godare. Men det var det verkligen inte. Tabletterna smakade bajs! Alltså kanske inte bajs, men skitäckligt! Så då tänkte jag liksom "de där va inte jordgubbssmak". Lite senare tog jag ett glas jordgubbscider. Efter en klunk så bah "fan va konstigt de smakar.." det var samma äckliga smak! Sen igår tog jag lite jordgubbsyoghurt.. och fyfan. Allt som smakar jordgubb (och jag brukar tycka om det) får en jätteäcklig smak nu! Det börjar faktiskt bli lite irriterande. Igår tog jag en godis ur godisskålen på måfå, och såklart så var det en med jordgubbssmak! Jag hoppas bara att det här inte håller i sig. När man blir sjuk så brukar ju saker smaka mindre, inte ändra i smak! Men nu är jag nästan frisk så jag börjar bli lite orolig.. måste ju kunna äta jordgubbsglass! Råkade ta en igår och uschuschusch säger jag bara.

Har ni varit med om nått liknande? Jag tycker det är helt stört, idag ska jag verkligen akta mig för jordgubbar!

2009-04-03 @ 14:08:29

Solsken

Nu är det vår. Det är varmt, soligt och torrt ute. Sitter här med fönstret öppet och fåglarna kvittrar för fullt. Jag mår bättre idag, även om jag inte kan säga att jag är helt frisk men.. Humöret är på topp! Iaf just nu, vi får hoppas att det håller i sig hela dan. Och det är Påsklov nu! Hur underbart är inte det? Jag har inga planer för lovet än, om man bortser från imorgon. Då kommer släkten hit och ska fira pappa som fyllt år.

Måste bara säga tack till alla ni som skickat gulliga sms (och ni som fått mig att skratta på msn) och sånt när jag varit sjuk. Man blir så glad när folk visar att de bryr sig :) Joh är dessutom superdupersnäll och har tagit hem skolböcker till mig, tack så jättemkt! <3

2009-04-01 @ 10:12:21

Going Down - Sparzanza



I will be the one that hunts you
I will be the one that ends your life
You better keep on running
You are the prey, you're going down