2009-08-30 @ 16:28:19

Älskar dig


2009-08-28 @ 09:08:34

Sovmorgon

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon :D Vi ändrade lite på schemat igår så varannan fredag kmr jag börja 10.10 lr nått sånt. Extra mkt tid idag eftersom jag ska åka med pappa till skolan :) Igår efter skolan hann ja träffa både Tobbe och Hanna en stund innan jag skulle hem och plugga. Men idag är det fredag och jag har äntligen tid att va med Tobbe, haha :)

Dagens lektioner: Samhällskunskap, Matte, Franska 3 och Svenska. På sista lektionen ska vi skriva ett brev till oss själva som vi ska öppna när vi tar studenten. Det ska bli kul tkr jag, eftersom bara jag ska läsa det så kan man ju skriva vad som helst :) Typ "pelle verkar helt skum".. nej men jag kmr inte nämna några namn tror jag. För säkerhets skull ;)


Jag, Hani & Antonia den 28 juni på Heidenstamskolan.
Hannas min, hahaha :D<3


2009-08-26 @ 21:02:19

26 augusti

Jag har typ aldrig tid att skriva här längre känns det som. :o Nu kommer iaf lite uppdatering igen:

I söndags så skulle jag egentligen träffat Tobbe men det blev inte av så jag var hemma och pluggade ist (inte för att det är kul utan för att jag har mkt läxor). Det mest intressanta som hände den dan var att Hanna ringde, och vi hade en lång och trevlig pratstund :)
Måndagar är braaaa, för jag slutar 12 då. :D Åkte hem och åt lunch, sen kom Tobbe och vi pluggade (haha skiiiitmkt asså..) och kolla film. :)
Igår, tisdag, hade jagen vanlig dag i skolan. På bussen hem träffa jag Alex. Det va kul att träffa honom igen :) När jag kom hem.. ja, precis som alla andra dagar - plugg.

Idag har jag inte pluggat! Eller asså vi hade håla så jag gjorde det i skolan x) Idag var det veckans enda "Hanna&Camilla-har-lunch-tilsammans-dag" så det blev mycket roligare att äta lunch haha. Maten har förresten varit god två dar i rad nu :o Efter skolan gick jag å Hanna till Studentbokhandeln, vi kika in på Cubus och sen gick vi å åt på Cupido. Det var goooott :D Efter ett tag kmr Patcha inglidande! Skitlängesen man såg honom också :) Efter att ha snackat me honom ett tag så går vi till bussen och vad ser vi då? Jo.. CAMI & HANI haha. Asså hur längesen va de egentligen? Februari? Längesen iaf. Tobbe och Simon gick på bussen sen helt oväntat haha :) Nyss gick jag in och kollade vad jag fick på Matte provet och det var typ okej :P Hade inte väntat mig bättre iaf.

Godnatt alla, var glada att ni inte har så mkt läxor som jag x)

2009-08-23 @ 11:05:43

Fullt upp

T o r s d a g
I torsdags hade jag mina första lektioner i Matte och Franska. Franskalektionerna kmr bli grymt svåra! Många i klassen är jätteduktiga och flera kan prata flytande eftersom de har en fransk förälder eller så. Min klass är verkligen en språkklass :P De finns de som kan polska, arabiska, franska, kinesiska lr persiska t.ex. Man känner sig lite dålig som bara kan engelska utöver svenskan. Men efter de här tre åren så är det meningen att ska jag kunna franska rätt så bra, så vi får ju hoppas på att det blir så.

F r e d a g
Tortyr-fredagen som Emma kallade den. Vi kmr börja 8.30 och sluta 16.30 ett par veckor nu i början. Det var rätt drygt att när man slutade efter en låång franska lektion vid tre, veta att man skulle ha en låång svenska lektion. Men det gick bra ändå. Svenska läraren var en riktigt skön snubbe som mest pratade. Vi fick  tre läxor på fredagen: franska, svenska och samhällskunskap - alla till tisdag (!). På kvällen var jag på Rock Out i stadsparken med Hani & Beck.
 
L ö r d a g
Jag gick upp tidigt för att plugga franska och sen åkte vi till sthlm till m&m för att gratta morfar som fyllt 80. Där var också mina kusiner (som jag inte träffat på 4 år) och deras små barn som jag nu träffade för första gången. Som vanligt när man är där så äter man sig riktigt mätt haha :) När vi kom hem på kvällen hjälpte pappa mig med min samhällsläxa och så läste jag lite mer franska.

2009-08-19 @ 18:37:39

The chicken game

Först så samlades alla i Aulan för lite mer info och presentation av lite olika personer på skolan. Det var jättejobbigt att sitta å lyssna, höll på att somna helatiden.. Senare blandades alla CECFDK ettor så man fick träffa lite samhällsvetare också. Vi lekte vi lite lekar med några treor, bland annat The Chicken Game som var lite spec xD Man skulle gå runt å säga "chicken chicken" och göra massa ljud och rörelser, sen skulle man på signal så fort som möjligt hoppa upp på sin partners rygg x) Jag var med en kille i Fredriks klass och vi klarade oss ett tag innan vi åkte ut.. haha. Det såg rätt kul ut att kolla på dom som körde iaf! Vad gjorde vi mer.. jo det var en annan lek som innehöll toapapper. En hel rulle gick åt! Sen fick alla CF1NV (det var rätt många :o) se en film om när treorna var i Frankrike. Höll på att somna då med :P Efter skolan gick jag å Hanna lite på stan och köpte lite böcker till imorrn. Min allra första lektion (som elev på Katte iaf) har jag 12.15, hoppas jag hittar till klassrummet!

2009-08-18 @ 20:01:37

Janna !

Meddelande till Janna:
Gå in på min kategori "music" och scrolla ner till inlägget med rubriken "Ny data". Ankfoten och Gåsskjärten vet inte va dom snackar om! :D

2009-08-18 @ 19:52:42

CECFDK1NV

Idag var det första dagen Katedralskolan för mig! Det var lite pirrigt måste jag säga! 10.30 samlades alla i Aulan. Kattes manskör hade en lite show för oss och det gick riktigt hett till, haha jag och Hanna satt på första raden så vi fick lite kläder slängda på oss ;) Sen var det upprop och jag fick reda på att jag skulle gå med alla NV-barn som valt att gå spetsutbildning i Fra/Tys/Spa. Så kan ni gissa vad min klass heter? Jo.. CECFDK1NV. Långt lr vad? x) Men min klass verkar bra iaf. Man kan ju inte säga så mkt första dagen men de lärare och elever jag snackat med hitils verkar schyssta :) Vi är kanske 20-25 st lr nått och det är 3-4 killar. Precis som väntat hehe:P

En grej som va lite sugig va att man absolut inte får ha mobilerna påslagna i klassrummen. Men nu tror jag att det kanske är bra.. eh typ. Herregud va pluggis jag känner mig nu, men jag ser fram emot lektionerna. Speciellt franskan! Imorgon ska vi ha en "lära-känna-varann"-dag eller nått och sen på torsdag så börjar det på riktigt med lektioner :) Kom på att jag inte har skrivhäften än så det måste jag köpa imorrn. Hanna och jag kmr ta samma buss varje dag! WEEII :)

Hoppas ni hade en bra första dag på gymnasiet!

2009-08-18 @ 18:26:59

Ny New Moon trailer

Nu längtar jag till november!

2009-08-16 @ 03:36:47

03.36

För en stund sen fick jag en panikattack eller vad man ska säga. Aldrig fått det förut. Helt sjukt. Nu mår jag iaf bra och är helt lugn :) Jag har däremot jätteont i halsen och kan knappt prata. Ska ta halstablett och sen sova ut så kanske det är bättre imorgon. Idag menar jag.

2009-08-15 @ 13:32:15

50 saker om mig

1) Mitt favoritband är Bullet For My Valentine.
2) Jag älskar potatis! Som mos, gratäng, pommes, ungsbakad.. allt!
3) Jag har varit alla nyanser av blond.
4) Jag har varit i USA (saknar!).
5) När jag var yngre lyssnade jag på Westlife, Britney och Shakira.
6) Jag tror på ödet.
7) Jag har varit på gränsen till både över- och underviktighet.
8) Jag ska lära mig franska bra.
9) Jag gråter till sorgliga filmer (sorglig film = en hund dör).
10) Jag vill hoppa bungyjump.
11) Jag lekte aldrig mamma åt dockor när jag var liten.
12) Mitt rum har gröna väggar.
13) Jag vill åka gocart. :D
14) Jag vill bestämma exakt hur mitt hus ska se ut.
15) Min släkt är rätt konstig..
16) Jag har svårt för att bli kär och förbli det.
17) Jag tkr om att sjunga och dansa men gör inget av det särskilt bra. ;)
18) Jag har läst Harry Potter böckerna måånga ggr.
19) Jag är sockerberoende.
20) Jag älskar inredning!
21) Jag vill ha både bil och motorcykel när jag får ta körkort.
22) När jag fick Twilightböckerna läste jag ut en bok per dygn (och jag läser långsamt).
23) Jag smsar rätt mkt ibland.
24) Jag blev kär i min bästakillkompis.
25) Jag är avundsjuk på alla som kan spela gitarr/piano.
26) Jag ogillar lakrits.
27) Jag har underbara vänner som alltid ställer upp.
28) Mitt äldsta minne är från när jag var ca 1 år.
29) Jag kan vara blyg ibland.
30) Jag kan prata med min mamma om typ allt.
31) Jag gillar Marabou choklad.
32) Jag tränar aldrig.
33) Jag tror inte på någon religion.
34) Jag tkr om att spela badminton.
35) Jag tkr mörk choklad är äckligt för det mesta.
36) Jag har släktforskat lite och tkr sånt e intressant.
37) Jag vill bli 18..
38) Jag är beroende av min mobil.
39) Jag äter typ aldrig grönsaker.
40) Jag har aldrig spytt på fyllan.
41) Jag är så sjukt glad att jag har min pojkvän.
42) Jag har växt upp med världens underbaraste vovve som nu är 11,5 år.
43) Jag kan vara rätt galen ibland..
44) 2009 har varit toppen hitils.
45) Jag tkr det är läskigt att börja ny skola.
46) Jag måste nästan ha toppbetyg för att känna mig bra.
47) Jag bor på landet.
48) Jag är musikberoende.
49) Jag är verkligen inte morgonpigg.
50) Jag vill ha snö och jul nu!

2009-08-14 @ 23:57:57

I'd rather hate you

Never Enough - Five Finger Death Punch


The Way Of The Fist - Five Finger Death Punch


Hate Me - Five Finger Death Punch

2009-08-14 @ 11:29:59

Lovegame

Bästa remixen av Lady Gaga's Lovegame

Lovegame (Jody Den Broeder Radio Edit)



2009-08-13 @ 12:12:06

Frissan

Nu ska jag strax dra till frisören! Det blir slingor och toppning på en billigare frisörsalong än den jag brukar gå till:P Sparar typ 1000kr nu hehe^^ Det är bara att hoppas att man blir nöjd nu med! Mitt hår är verkligen sämst eftersom jag blonderade det förut. Det var 2 månader sen jag klippte mig och mitt hår är risigt. Ändå så ska jag göra ljusa slingor nu fast det sliter så mkt..
Vrf ska det vara så fint med ljust hår för?! :O

2009-08-12 @ 14:26:40

Klipp från New Moon


2009-08-11 @ 09:55:21

11 augusti

Hej! Det är nu precis en vecka kvar tills jag börjar Katte. Det är liksom nejnejnej och hjäääälp och jaaaa på samma gång. Mest hjälp. Asså det är så tråkigt att sommarlovet är slut :/ Jag är mest rädd för att man inte ska ha tid att träffa alla. Vi får jobba på det.

Igår, måndag, åkte jag å Hani till Borgis och hade de mys :) Catte kom lite senare å så drog vi hem till mig å hade filmkväll. Eller tjockiskväll? haha :) Det var kul att träffa Catte igen efter så lång tid. Det kändes precis som gamla tider ^^

Nej men nu ska jag hoppa in i duschen och lite senare ska ja va me Tobbe :) <3
Ha de! :)

2009-08-09 @ 19:26:53

Vad gör du på marken?

En liten video från en parkkväll för ett tag sen ;)

2009-08-09 @ 17:33:05

Parkkväll

Igår var det lördag och jag åkte till Tobbe på dagen och var där ett tag.. vi såg Supersugen haha. Sen skjutsade han mig till Hanna där jag åt middag med dom, grillat :) Lite senare kom Tobbe dit och vi kollade lite sjuka videos å sen drog vi ut. Var mest med Tobbe resten av kvällen :P Sov gott hos Hani senare. Sen idag så träffade jag Tobbe lite oxå, åkte hem vid ett. Ikväll blir det en hemmakväll :)


snurrigt?

2009-08-07 @ 16:47:53

Vi överlevde!

Igår gick jag upp strax efter 06.00 eftersom jag skulle jobba med pappa. Fick flytta massa tunga möbler och städa och senare så fick jag måla lite vid Krusenhamn. Slutade typ 18.00, då var man rätt trött. På kvällen åkte jag till Lännasjön och tältade med Emil, Hanna, Becka & Danne. Vi gick på en mörk skogsväg mot platsen vi skulle tälta när vi plötsligt ser en lampa som kommer mot oss längre bort. Några av oss blir smått uppskrämda och när vi kommer närmre ser vi att det är en gammal gubbe med myggnät för ansiktet. "Nu har ni kommit fel.." säger han och fortsätter gå förbi oss. Vi typ what? xD De kändes som en skräckfilm asså:P Ja å Hanna började diskutera om att han va mördaren och sen ett bra tag senare så kollar Hanna plötsligt över min axel och ser skiträdd ut. Jag vänder mig om och skriker till (tjejskrik xD) för där står gubben! Självklart så var han bara där för att fånga kräftor. Men haha det va lite scary ett tag där ;) Vi hade det iaf rätt mys tillslut när tälten var uppsatta och vi käkade marsmallows och körde sanning och konka haha:P Det finns en helt otrolig film på Becka när hon har massa marsmallows i munnen å försöker sjunga imse vimse spindel x) Men sen så låg jag, Hanna å Emil i Dannes tält å snacka om allt från Peace and Love till.. jag vet inte? Vi sov gott tills de andra väckte oss kl 11! :o fett taskigt:P Vi tänkte åka lite båt men det gick inte haha:P Vi fick skynda oss som fan till bussen eftersom några bestämde sig för att bada xD Det var iaf mysigt förutom alla mygg.. jag har räknat myggbetten.. 37. 37!! Det är nästan 40:o Herregud. Skönt att va hemma nu! :)

2009-08-04 @ 23:13:12

Godnatt

Nu blev det lite annorlunda här på bloggen! Inte helt nöjd men det får duga så länge.
Den här dagen bara försvann :o Det blir väl lätt så när man sitter vid datan..
Men nu ska jag lägga mig och läsa HBP haha *nörd* :D Godnatt!

2009-08-04 @ 16:51:03

Glädjetårar

Igår var jag hos älskling hela dagen. :) Alla som känner mig vet att jag saknat honom asmkt så ni kan ju tänka er hur det var att träffa honom igen. Helt underbart! :D Vi gick en sväng till Ica och det var jättebra väder! Upptäckte att Tobbe inte gillar en av mina favvoglassar :O Vi kollade oxå på Twilight som han inte hade sett. Han har fortfarande inte sett den ordentligt tkr jag ;) Eftersom jag fyllde år när han var på Öland så fick jag min present igår. När jag klivit på sista bussen hem så satte jag mig och började slita upp paketet på en gång. Där låg en inramad teckning av oss som han ritat. (jättefin såklart!) Busschauffören tyckte nog att jag var lite konstig.. jag har väldigt lätt för att gråta asså.. herregud :P Jag började typ skratta för att tårarna rann, haha.

Heaven
Were is my angel
I need her now
HOLDING ME
Heaven
Were is my angel
I need her now
Holding me
TONIGHT

Her Voice Resides - BFMV (spotify)

2009-08-02 @ 14:47:56

Dag 23..


2009-08-01 @ 23:27:48

Nu tältar vi :D

Justnu ligger jag å Beckis i tältet haha :D Asmysigt! Vi har hur mkt kuddar å filtar som helst så vi ska nog inte frysa. Nu ska vi kolla på skräckis haha så godnatt alla bloggelibloggisläsare :) <3

2009-08-01 @ 21:21:23

Basement!

Hahahhaha

2009-08-01 @ 15:31:37

1 augusti

Asså vädret e ju lite konstigt ibland :o Ena stunden låg jag å sola, sen typ 1 min senare ösregnar det.  Nu har det iaf slutat regna och vet ni vad? Det ska bli bra väder nu :D Ikväll så kmr Beck hit :) Vet inte vad vi hittar på, men antagligen så kmr vi se Friday the 13th haha^^ Nu ska jag se om Honey funkar, hoppas alla har en bra dag! :)