2009-03-31 @ 11:11:46

Uppdatering

Idag är det Tisdag och solen skiner utanför fönstret. Jag har haft feber ända sen fredagkväll och desutom har jag varit förkyld och haft hosta. Och justja, jag har mått så otroligt illa. Idag känns det dock liite bättre, så jag satsar på att försöka ta mig ut en liten stund idag. Just nu sitter jag i sängen och det är här jag spenderat mest tid tror jag. Har verkligen haft sämsta helgen på länge. Typ kollat på film och läst lite.. Det kan ju va skönt ioförsig att bara ta de lugnt, men jag har bara varit stressad över allt skolarbete jag måste göra. Men det ordnar sig nog. Det värsta som kan hända är att jag sänker mig i Hkk nu. Men det är ju inte så farligt ändå. :)

Igår såg jag på Slumdog Millionaire. Tyckte inte riktigt om den, men om man vill veta hur vissa lever i Indien så är det en bra film att se. Skrattade en gång, ni som sett den förstår nog när jag säger att han hoppar ner för att få en autograf av sig idol? Förövrigt är filmen bara hemsk. Dramafilmer är oftast inte riktigt min smak. När man sett Slumdog Millionaire är man glad att man bor i Sverige iallafall.

2009-03-29 @ 18:11:59

Hate Me - Five Finger Death Punch



BITCH

It's not enough, It's not enough
It never was or will be
I never had the chance to thank you
FOR RIPPING OUT MY HEART

It's not enough, It's not enough
It never was or will be
I never got the chance to say
FUCK YOU

I don't want to be your tourniquet
For minor lacerations
Don't wanna be your Romeo cuz you're no Goddamn Juliet
(you always did know just what to say; insult and injury)
YOU JUST LOVE TO HATE ME

It's not enough, It's not enough
It never was or will be
I never had the chance to thank you
FOR RIPPING OUT MY HEART

It's not enough. It's not enough
It never was or will be
I never got the chance to say
FUCK YOU

You've got a gun, I've got a gun
Let's write a tragic ending
Don't wanna be this way again
Don't wanna be the one to blame
(you can have the high roads; I'll take the roads, disguise the frailty)
I JUST LOVE TO HATE YOU

It's not enough, It's not enough
It never was or will be
I never had the chance to thank you
FOR RIPPING OUT MY HEART

It's not enough, It's not enough
It never was or will be
I never got the chance to say
FUCK YOU

YOU JUST LOVE TO HATE ME
It's not enough, It's not enough
It never was or will be
I never had the chance to thank you
FOR RIPPING OUT MY HEART

It's not enough, It's not enough
It never was or will be
I never got the chance to say
FUCK YOU

2009-03-29 @ 14:32:59

Gratis sms

Nu tänkte jag tipsa om två bra sidor där man kan skicka gratis sms! Är du redan medlem på en av sidorna kan du bli medlem på den andra också - dubbelt så mycket sms ju!


Den första sidan heter GratisSMS.se och registrerar dig gör du HÄR!


Det andra sidan är SMS.se och det är i princip samma sak där. Registrera dig HÄR!



B å d a   s i d o r n a   ä r   h e l t   g r a t i s !

2009-03-28 @ 18:44:13

Earth Hour

Idag har jag bara kollat film i sängen och lyssnat på musik. Har ont i hela kroppen.. Ska försöka somna tidigt ikväll och sova så mkt som möjligt för att bli frisk. Ikväll är det Earth Hour iaf.. kommer du släcka? Jag kanske ska kolla på Robinson men annars så kommer det ändå ljuset komma från stearinljus :) 20.30 alltså.
Earth hour 2009


2009-03-28 @ 09:15:28

Sick

Usch. Feber. Får se hur det blir med dagens planer.


2009-03-27 @ 15:02:21

27 mars

Har ni sett Chi San reklamen? Det ska tydligen hjälpa mot trötthet. Testade Chi San idag, men tyckte inte att jag blev nå piggare. Den innehåller Rosenrot, Schisandra frukt och Rysk rot. Ja, det smakar som det låter.

Igår hade jag och Joh vår lektion med fyrorna. Det gick jättebra tkr jag! Vi hade mest tjejer och de "jobbiga" killarna i klassen hade bad. Det var faktiskt rätt kul, och ungarna tyckte att det var roligt också. Eftersom vi hade vår lektion på lunchen så fick vi hoppa över engelskan för att vara hemma och äta lunch. Alltså började vi klockan 11 istället för 10. Första dagen på länge som jag vaknat utvilad.

Idag gjorde jag, Joh och Tobbe det muntliga matteprovet. Det gick väl sådär, skönt att ha det avklarat. Nu är det äntligen heeelg! :)


2009-03-27 @ 14:26:59

Skräckfilm i 3D

Vill se den här! :D



My Bloody Valentine

2009-03-25 @ 16:58:26

Åt helvete

Dagen sög.


2009-03-24 @ 21:20:48

Free Hugs


2009-03-24 @ 20:22:53

Skön Bullet-cover


H a h a ,   f a n   v a   f u l t   p å   s l u t e t   xD


2009-03-24 @ 19:42:42

Yes


Idag fick vi en överaskning när vi klev in i klassrummet. Vi skulle ha prov i 3h! Inte vanliga prov, utan mer som test med frågor om vad man visste och tyckte EU, sammhället och politik. Det var alltså inget som det sattes betyg på, utan det skickades in till de som gjorde undersökningarna. Det var väldigt seriöst, t.o.m. en gubbe som satt i hörnet och höll koll på oss. Lite roligt att vår klass blev utvald till att delta i undersökningarna, vi som är så speciella. ;) Det var ju väldigt tråkiga frågor men det bra var att vi fick massa frukt och var sin bläckpenna! 2 äpplen åt jag, sen slängde jag ett på vägen och hoppades på äppelmos.

Sen så skulle vi välja till elevens-val som är om en månad. Jag brukar välja HK eller NO eller nått, men i år fanns det lite nya grejer t.ex. att man fick vara i sitt stall och sköta om sin häst. Så nu ska jag och Joh vara i stallet 3 dagar i april istället för att vara i skolan som alla andra, haha! Ska bli jättekul att få rida lite igen. Det var typ 5 år sen eller nåt.. Sen så kanske vi kan bestämma tider själva också! Det vore helt underbart. Då skulle vi kunna börja halv tolv. Kul blir det i alla fall att slippa skolan!


E
fter skolan så följde jag med Joh hem, vi åt glass, var med hundarna och diskuterade gardiner och singstar med hennes mamma. Vilket cp väder det var idag förresten! Vissa stunder var det soligt, nästan vindstilla och ganska varmt och sen helt plötsligt kom det snöstormar då och då. Det växlade väldigt mycket i alla fall. Synd att temperaturen inte vill stiga, så man slipper all snö.

I m o r g o n   h ä n d e r   d e t   g r e j e r !  :o


2009-03-22 @ 20:20:00

22 mars

Idag blev det picknick ute i vårsolen med Hani & Beck, riktigt trevligt! Efter att ha suttit ute och smaskat i oss både nyttigt och onyttigt, och dessutom delat ut presenter, så gick vi hem till Beck. Där lyssna vi på musik och körde lite charader, haha. Roligt hur snabbt det gissas rätt ibland. Tydligen ser jag verkligen ut som en giraff när jag försöker likna en. xD Nu ska de pluggas för jag har prov imorgon!

2009-03-22 @ 13:17:54

De gula bussjävlarna

Asså fan va irriterad jag blir. Det här var tredje gången på kort tid som bussarna är cp. Bussen kom inte! Antingen var den för tidig eller mer än 20min försenad. Hur svårt kan de vara liksom? Förra gången de bestämde sig för att låta alla stå och vänta och kasta bort tid så var det svinkallt. Nu hade jag tur att det var fint väder iaf. Men eftersom det är helg så går ju bussarna bara en gång i timmen och det suger. Om en halvtimme ska jag sitta på bussen iaf. Hatar de gula bussjävlarna.

2009-03-22 @ 11:07:58

Godmorgon

Har ni någonsin varit med om att ni vaknar på morgonen och sen bara några sekunder senare så får ni ett sms? Det händer mig då och då, och det känns helt skumt.. som att kroppen vet att den ska vakna, haha. Det hände så idag iaf, det var Hanna som smsade. Vi ska kanske göra nått idag, hon, jag och Beck. Men jag kom ju på att jag har skolarbete att göra idag också. Suck. Men det är bara 2v kvar, sen är det påsklov och förhoppningsvis inget plugg! Ibland sätter ju lärarna ett prov typ första dagen efter ett lov, och det är ju skittaskigt för då måste man ju plugga på lovet! Nej, hoppas att man inte behöver tänka på skolan då.. usch.

Nu sitter jag iaf här i vardagsrummet, ovanligt tidigt, och äter frukost. Alla andra sover fortfarande, men mamma sover p.g.a. att hon jobbat natt, annars skulle hon nog va uppe nu. Killarna är morgontrötta precis som jag. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, sen åker jag nog till Hanna. :)


2009-03-21 @ 23:19:51

Cult Design

V å r i g t !



Kika in här för att se alla produkter!

2009-03-21 @ 20:03:10

Robinson 2009

Japp, nu börjar det. Det enda jag tänker på när jag hör ordet "robinson" är "robinson-robban" när han var blåmålad och snodde nån grej :S Nu får vi se om det förbättrats. Hoppas det är roliga människor med iaf! Allt hänger ju på att det ska vara konstiga människor som man kan skratta åt med.

Nu har det gått en kvart och fyfan vilket träsk dom ska bo i. Den där tanten är ju galen, bah "vi hugger huvet av den"! Shit. Jag skulle aldrig palla va med i det där.. är ju kräsen när det gäller mat och hatar att bli skitig under naglarna!

2009-03-21 @ 16:09:28

Gina


2009-03-21 @ 14:08:57

Lördagsmorgon

Första dagen på länge som jag fått sova ut! Gick upp runt halv 2 och åt super god american-brunch :) Såg nyss att det var 20 grader i solen! Skitfint väder fast det blåser lite just nu. Igår åkte jag till Becka vid 11-tiden. Vi gjorde vofflor efter något skumt recept som vi sen åt med glass och hallon, mums! Det blev lite singstar och GH också. Det var andra gången jag spelar GH, vilka framsteg alltså! Haha :) Igår fick jag vårkänslor för första gången. Det var när jag och beck blev tvugna att stressa till bussen. Jag hann inte stänga jackan men sen när jag sprang i solen märkte jag att det inte behövdes. Med tanke på att klockan var 5 så kändes det så vårigt. Det var ju så ljust ute och det t.o.m. luktade vår på något konstigt sätt. Härligt. :)

2009-03-19 @ 18:52:04

Soft

Det här var sista dagen i skolan för den här veckan! Riktigt skönt att få sovmorgon imorgon. :) Idag hände det inte så mycket förutom att jag och Johanna bestämde att vi ska hålla en idrottslektion för några fjärdeklassare. Tror att det blir på torsdag, då ska vi försöka lära dom lite volleyboll. Vi får hoppas att det räcker med att en av oss är proffs! (Ja, jag menar Johanna) Nu är mjukisbrallorna på och snart ska jag ta ut min vanilj-citron-cocos-sockerkaka ur ugnen. Tänk att man har tid att baka på en torsdag! Vid den här tiden en vanlig torsdag brukar jag sitta och göra alla läxor och sånt som man har till fredagen. Fett majs med studiedagar, de borde vara lite oftare tycker jag! :)

Igår köptes de här:

Imorgon är det fredag och det betyder.. mer pengar! :D :D :D

2009-03-17 @ 19:54:09

Lost

Nu är det bara ett par timmar kvar. Så sent som 22.40 börjar det första avsnittet av Lost säsong 5. Det är verkligen usla tider. 22.40 - 23.40 på tisdagar och har fått för mig att reprisen går mitt i natten typ 3.35 lr nått! Palla det liksom :o Är man uppe halv 4 så orkar man ju inte hänga med i Lost's konstiga handling där man aldrig slutar förvånas. Det känns som att Lost tappat ganska många tittare de senaste säsongerna pga dåliga tider och att det aldrig tar slut! Jag har faktiskt varit trogen tittare från början, haha. Känns ändå som att så fort man får en förklaring på nått så kommer det nått annat konstigt mysterium. Men det är ju därför man fortsätter kolla antar jag. Nämen nu vill man ha ett slut!

2009-03-17 @ 16:24:57

It's burning


2009-03-17 @ 15:25:50

17 mars

Solen lyser igen! Hoppas snön smälter bort nu och inte kommer tillbaka förren till jul. Idag är det ju tisdag vilket betyder kort dag i skolan :) Kom hem lite innan två och nu är det dags att börja jobba på Carl Larsson-redovisningen! Det blir alltid att jag gör saker i sista minuten. Biologiläxan som var till idag gjorde jag klart precis innan lektionen (den var ju inte så viktigt men ändå) och nu ska jag skriva nått som jag ska stå och prata om inför klassen imorrn! :o Stressigt stressigt. Och tråkigt.


"Metal är min tro, In Flames och Bullet For My Valentine mina gudar" haha xD

2009-03-16 @ 22:15:12

Saknar



Nu när man längtar som mest efter värmen saknar jag också Usa som mest. Vill tillbaks till LA! Någon dag ska jag dit igen. Saknar alla Diehls och värmen och allt! Idag fick jag ett Bullet-ryck så just nu lyssna jag på Say Goodnight. Den blir aldrig dålig! Heaven's waiting for you.. Godnatt btw!

2009-03-15 @ 14:57:14

Första gången

Som vissa av er vet så har jag gått och sagt att jag inte ramlat på hela året. För jag ramlar ju aldrig. Jag hade tänkt fortsätta stå på benen, men igårkväll ramlade jag ordentligt! Johanna som gick brevid mig beskrev det som att hon hörde nått och när hon tittade efter låg jag raklång på marken. Jag själv vet inte vad som hände, kanske är snöslask farligare än det ser ut.. Kul var det iaf! xD Nu såhär dagen efter har jag fortfarande ont i nacken.. lite problem när jag ska vrida huvudet åt vänster. Att springa ute på de här hala vägarna är tydligen inte heller smart, det fick man höra vid frukostbordet imorse. Men lördagen blev bara bra, var ju lite trött bara. När jag kom hem från kby på lördags"morgonen" så slappa jag hemma ett tag och sen på kvällen åkte jag till Joh. Vi chilla framför melodifestivalen (kan ni fatta att ugglan låg etta ett tag?) och jag tror vi somnade klockan 12, så trötta var vi. Iaf jag(!) x) Skönt att vara hemma en hel dag nu. Men det känns väldigt skumt, för jag kommer inte på nån läxa eller nått som jag borde göra.. Kanske är det så att vi inte har någon just nu? Det känns ganska overkligt.. säkert så har jag glömt bort något skitviktigt! Whatever :D


2009-03-14 @ 16:18:22

:S

Igår va de först tråkskola.. sen hem och sen på kvällen kby me lite folk. :) Sov inte mkt, 4-5 h kanske.. så seeg när ja kom hem. Ikväll är de ff hos joh iaf. Jag e fett trött men hoppas ja piggnar till om några timmar >.<


2009-03-13 @ 15:28:18

Music


2009-03-12 @ 21:32:55

12 mars

Idag spelade vi basketmatch mot 9C.. det gick ju som de gick..xD Sen hade vi nån lektion inställd å så.. sista lektionen var de bara de duktiga som stannade kvar på, haha. Sen åkte ja å Hani till stan å lekte utlänningar..hon spelade lite bas också. "Jag-vet-inte" såg vi hur många ggr som helst känns de som. Imorgon är det NP i engelska och sen ska ja till Johan. :)

2009-03-11 @ 15:39:46

SnällisMattias

Igår var det tisdag och dagen var skitslapp! Först skulle alla nior dansa lite i idrottshallen, sen hade vi redovisningar i typ 2h. Det gick jättebra tycker jag! Sen skulle vi ha matte men David va schysst och sa att vi bara behövde lämna in våra hemprov å sen gå om vi ville. Men jag satt kvar en stund och gick igenom mitt. Sen skulle vi ju egentligen ha lunch och mentor men jag å Joh fick åka hem tidigare , hihi.. det lönar sig att va duktig i skolan hörrni! Och sen så e vår mentor bäst:) vi slutade 12 då alltså, så kom hem innan 13 :)

Idag blev de inge skola för mig :/ Gick upp 12 -.- Har skrivit lite på Carl Larsson arbetet som jag och Joh ska redovisa om nästa ons typ. Blev på skitdåligt humör nyss men då fick jag ett sms av Hanna där de stod att jag fick mvg på franskaprovet! YES liksom :) Får ja inte mvg i slutbetyget nu så dör jag! :o Nej nu överdrev ja lite.. Men bara lite! :o

2009-03-08 @ 21:40:39

u can't give up..

Listen now, I found myself in you, I can not lie
I carried all this load, I´m alive
I found inside of you, where I belong
I carried you for so long


Now you can't give up, not when you've come this far
though you face it all alone, seek your trust inside within
Now you can't give up, look before you wake
when your standing all alone,
find yourself inside within


So you make it of your own solution
I know I´m heading where I always will go


Listen now, I found myself in you, I cannot lie,
I close my eyes to awake, loved you either way
the way to make forever seem like one day
Will I remember you for so long?


Now you can't give up, not when you've come this far
though you face it all alone, Seek your trust inside within
Now you can't give up, look before you wake,
When your standing all alone, find yourself inside within


Noone listen to myself what can I do
I believe that you are alright, can I listen to yourself
what do you do? You are my love forever

So, you make it on your own solution
I know I´m better off alone without you


I guess there's always something,
you try to heal and leave behind
you'll find a way, you'll turn around
although easy ways can't be found
Not when we've come this far


Now you can't give up, not when you've come this far
though you face it all alone, Seek your trust inside within
Now you can't give up, look before you wake
When your standing all alone, find yourself inside within


So you make it of your own solution
I know I´m heading where I always will go


2009-03-08 @ 14:12:11

Lör-Sön


Nu är jag hemma igen! Fett seg.. Typ hela lör gick ut på att bestämma vad ja skulle göra och med vilka. x) Tillslut så blev det bestämt: Bowling med Becka, Joh, Alex och Andy! Gissa vem som vann? Becka! :D :D Sen när vi spelat ett tag så åkte vi hem till Alex och spela GH och lite annat :) Sen drog alla till Becka å körde Singstar till 6.00 typ.. sen gick killarna hem och vi andra gick å la oss. Jag somnade vid 7 kanske.

Sen 11.05 ringde alarmet. Jag som alltid brukar vara skittrött på morgonen var den som först gick upp! JA ni läste rätt! Kan ni fatta? Jag va skitpigg xD Nu börjar däremot tröttheten komma :P Och idag ska jag göra matteprovet för det gjorde jag ju inte igår..hehe. Sen ska jag sitta å renskriva en text för hand! :O Tidigt kväll idag tror ja :)

2009-03-07 @ 15:03:59

I'm fading to grey..

Alltså först måste jag bara länka till denna människa, som kommit på en väldigt udda idé! Killen heter Raz och han fotar navelludd xD  C h e c k   i t   o u t !

Skulle egentligen till stan idag men det blev inte så. Vet inte vad ja ska göra, kanske matteprovet? Vore skönt att få det avklarat. Känns som att ja ska svimma närsomhelst.. tror jag ska gå å ta nått att äta :)

Take me to you av Jenny
 

2009-03-06 @ 23:04:35

Skulle vi plugga lr? ;)


Skolans nya datorer! Vilken förändring! Förut fick man sitta å hänga över
bordet och kolla ner igenom glasskivan där. Heja skitskolan!

F
ranskaprovet gick.. sådär. Känns som typ VG. :/ Annars så hände det inge spec i skolan.. spelade gitarr på musiklektionen! Sen efter skolan åkte ja till Joh (för att plugga) och vi spelade lite mer gitarr och så va vi ute å gick typ skitlänge och pratade. Vi snacka med Emil i tele också. Nu är jag skittrött eftersom jag inte ens sovit 5h inatt.


 


2009-03-05 @ 00:38:29

Nattinatti

Nu har jag pluggat franska i timmar! Känns lite bättre nu, men det kommer bli fett stressigt imorrn.. Franska, Idrottsteori och en filmrecension ska göras! :O Men nu ska jag sova! :)


2009-03-04 @ 16:51:47

4 mars

Plugg, plugg, plugg. Idag är det franska som gäller. Hoppas det räcker att plugga de här sista 2 dagarna för att få mvg.

Detta händer på lektionerna:


Btw, ni har väl inte missat att Lost börjar nu snart igen ? :)

2009-03-02 @ 22:27:09

Skoltrött

Kort sammanfattning om denna cp-dag:
I
morse fick jag en sån skrattattack att jag började gråta. Skolan va slapp och jag satt å längta hem helatiden. Även om ja hade massa skolarbete att vänta hemma. In Flames hjälper i svåra tider.<3 Jag å Joh garvade oss igenom sista lektionen och sen fick man äntligen åka hem! När jag kom hem gjorde jag lite arbete om Astrid Lindgren (suck!). Kvällen slutade kanske inte så bra :/

2009-03-01 @ 15:07:36

1 mars

Helt plötsligt blev det mars. Och snön är kvar! Idag skiner solen iaf. :) Hoppas all snö försvinner fort nu.
Igår kom jag hem 23.45 kanske.. men somnade inte förren efter 4! Vems fel är de då? :O Du vet vem du är, hahha xD Nejmen nu ska jag fortsätta skriva på min Mamma Mia The Movie recension. Det går långsamt frammåt, men det ska nog bli godkänt iallafall! :)
Ha en trevlig söndag :D