2009-11-22 @ 11:44:00

Movienight :D

Twilight + New Moon-kvällen va skitbra :) Jag var Bella på balen, med blå klänning, vit kofta, ungefär hennes frisyr och hårfärg + "gipsat" ben ;) Hanna var varg, haha hon va skiiitsöt med målad nos å fluffhår :D Rebecka var Jane, med en svart kappa med en sån luva som Jane har. Hon hade även lite blod i mungiporna och sånt! Ni förstår ju hur alla kollade på oss, haha men vi är ju vana.. När Twilight började och man fick se Edward för första ggn så skrek alla som galningar :P Inte jag då men.. publiken var skön!

I mellanpausen så skulle de ha ett "Twilightquiz" och de bad alla RIKTIGA Twilightfans ställa sig upp, alltså dom som känner att dom kan typ ALLT om Twilight/New Moon. Jag visste ju inte riktigt vad som skulle hända om jag ställde mig upp.. såg framför mig hur jag fick en fråga inför alla och att jag inte kunde svaret ! xD Så jag satt alltså kvar.. tills Hanna och Becka tvingade mig att ställa mig upp. Jag och ca 10 andra blev utvalda och fick gå fram å ställa oss framför alla! Haha jag hatar ju att stå inför klassen.. och det här var liksom liiiiiiite fler om man säger så x) SOM TUR VAR så tävlade vi i två lag mot varandra ist för individuellt. Mitt lag vann! *stolt* Nämen de va skitkul :D Vi fick "New Moon-goodiebags" med Twilight Movie Director's Notebook bl.a. :)

Sen var det dags för New Moon. Vilken stämning! När Jake tog av sig tröjan... HAHA alla va galna än en gång. Min favoritscen var nog efter bion.. eller typ alla med Jacob haha. Nej det bästa var "Punch..face. Do you want to see Punch..face.. ?" :D:D höhöhö

Finfina mobilbilder!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback